Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată. Silviu Tolu va deveni tătic: ”Am văzut la ecograf bebelușul”

Publicat pe

Lili Sandu este însărcinată în patru luni. Silviu Tolu va deveni tătic pentru prima dată, iar fericirea este imensă. Cei doi au dat marea veste la televizor, iar anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fericire mare pentru vedetă. Lili Sandu va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 40 de ani. Silviu Tolu nu-și mai încape în piele de fericire.

Lili Sandu a anunțat că este însărcinată la Vorbește lumea. Vedeta a trecut deja de primul trimestru.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți', a spus Lili Sandu la Vorbește lumea, emisiunea difuzată la ProTV.

Vedeta a menționat că a rămas însărcinată pe cale naturală. Deocamdată, Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului.

Citește și: Îți mai amintești cum arăta Lili Sandu acum 12 ani?Iată fotografii de colecție cu ea înainte să plece în SUA

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de ziua ei de naștere

Pe 28 mai, aflați în Istanbul cu ocazia zilei ei de naștere, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu. El a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat.

A postat și în mediul online un mesaj, dar și o fotografie. '28.05.19 Istanbul ✨❤️? #isaidyes', a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor publicate.

La mai bine de jumătate de an de când a fost cerută în căsătorie, Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată.

Citește și: Lili Sandu a îmbrăcat rochia de mireasă la 40 de ani.Iubitul ei, Silviu Țolu, a vorbit despre cererea în căsătorie

FOTO: Facebook

Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată. Silviu Tolu va deveni tătic: 'Am văzut la ecograf bebelușul'Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată. Silviu Tolu va deveni tătic: 'Am văzut la ecograf bebelușul'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter