La doi ani după moartea ei, soțul lui Edith Gonzales iubește din nou! Lorenzo Lazo are o iubită cu 24 de ani mai tânără

Publicat pe

Lorenzo Lazo, soțul actriței Edith Gonzalez, a fost cel care i-a fost alături vedetei pe parcursul bolii din cauza căreia a murit. Acum, la doi ani de la moartea soției sale, văduvul și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără decât el cu 24 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lorenzo Lazo a fost cel în brațele căruia Edit Gonzalez și-a dat ultima suflare. Acum, bărbatul în vârstă de 67 de ani are o nouă relație.

El a fost căsătorit cu actrița timp de 9 ani, fiindu-i alături în cele mai grele momente în lupta cu cancerul pe care, din păcate, nu a câștigat-o actrița.

Lorenzo și-a găsit fericirea, la doi ani de la moartea soției sale, în brațele artistei Lourdes Pelaez.

Recent, Lazo a publicat o fotografie în care apare alături de noua lui iubită. „O lume întreagă se naște când doi oameni se sărută', a scris el în dreptul fotografiei cu pricina.

La doi ani după moartea ei, soțul lui Edith Gonzales iubește din nou! Lorenzo Lazo are o iubită cu 24 de ani mai tânărăLa doi ani după moartea ei, soțul lui Edith Gonzales iubește din nou! Lorenzo Lazo are o iubită cu 24 de ani mai tânără

Cei doi s-au afișat pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când a mers la o expoziție la Van Gogh Alive Mexico. Cei doi aniversează acum un an de relație, așa cum a anunțat Lazo pe contul său personal de Instagram.

Lourdes Pelaez, care este pictoriță de meserie, are 43 de ani, trăiește în Guadalajara și este mamă a patru copii.

Edith Gonzalez l-a consolat pe Lorenzo Lazo când soția i-a murit de cancer

Edith Gonzalez și omul de afaceri Lorenzo Lazo s-au cunoscut în urmă în anul 2003, într-un restaurant din Ciudad de Mexico. Și, la fel ca în telenovele, dragostea lor nu a fost posibilă atunci, deoarece Edith Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, iar Lorenzo Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii’

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor: „Să se ducă la Obregia’

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…’

Ironia sorții a făcut ca prima soție a lui Lorenzo să moară în 2009, tot de cancer, iar acesta să fie susținut de către Edith, cei doi fiind buni prieteni în acea perioadă. După cum era de așteptat, prietenia lor s-a tranformat într-o poveste de dragoste, actrița și iubitul ei anunțându-și căsătoria în 2010. Acum, Lorenzo și-a condus și cea de a doua soție, pe Edith, pe ultimul drum…

Pe 13 iunie 2019, Edith Gonzalez a murit din cauza cancerului ovarian. La momentul respectiv, vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că se credea că starea de sănătate a actriței este una bună. Familia a fost răpusă de durere, iar fiica sa a rămas în grija bunicii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter