Îl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenovele

Publicat pe

Dan Bordeianu a cucerit inimile femeilor odată cu telenovela Numai Iubirea, în care a jucat alături de Adela Popescu. Totuși, la mulți ani după succesul serialului, cu toate că partenera lui de la acea vreme a rămas în actorie și a avut câteva proiecte importante, Dan Bordeianu s-a retras.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

El a renunțat la actorie și s-a retras în afara Bucureștiului, alături de familia sa. În plus, în perioada pandemiei, el a meșterit la casa pe care a primit-o moștenire.

Fostul iubit al Adelei Popescu, Dan Bordeianu, are 44 de ani și s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora și fiica lor, Maria în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

Îl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenoveleÎl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenovele

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos', a declarat actorul.  

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu Teodora

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret.

Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis. Mireasa a purtat o rochie albă, din tulle.

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! „Am fost foarte șocată.I-am zis DA din prima'

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o’ / EXCLUSIV

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă', a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter