Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! "Am fost foarte șocată. I-am zis DA din prima"

Publicat pe

Larisa Drăgulescu iubește și este din nou fericită. Fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, pentru Larisa Drăgulescu viața a fost un adevărat roller-coaster de emoții. A trecut printr-un divorț dureros, și-a refăcut viața și chiar urma să devină mamă pentru a doua oară, dar nu a fost să fie…

După mai bine de un an de la despărțirea de fostul iubit, Ovidiu Mihai, la scurt timp după ce a pierdut sarcina, iată că Larisa Drăgulescu nu doar că iubește din nou, ci este pregătită să facă un pas important în relația cu noul bărbat din viața ei.

Larisa Drăgulescu a primit inelul cu diamant

Recent, Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie ca la carte, cu inel de diamant și mărturisește că a fost șocată, find luată prin surprindere.

„Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis 'DA' din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă.', a spus Larisa Drăgulescu, în cadrul emisiunii 'Star News'.

Cu toate acestea, Larisa a recunoscut că nu se grăbește încă să ajungă la altar, iar în ceea ce privește o eventuală sarcină răspunsul ei a fost unul negativ, deocamdată.

'Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa', a mai spus Larisa pentru sursa citată.

Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! "Am fost foarte șocată. I-am zis DA din prima"Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! "Am fost foarte șocată. I-am zis DA din prima"

Și-a pierdut iubitul odată cu sarcina…

După primul mariaj ratat – Larisa a fost căsătorită 11 ani cu Marian Drăgulescu și i-a dăruit doi copii -, fosta soție a sportivului a încercat să-și refacă viața alături de fotbalistul Ovidiu Mihai. rămăsese însărcinată și își făcea planuri mari de viitor. Din păcate, odată cu bebelușul și-a pierdut și relația, căci după această veste dureroasă, cei doi au decis să se separe.

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu lună plină pe cer, am pierdut sarcina si totodata și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți ca ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog sa nu îmi puneți întrebări mai departe si să imi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată, nedorind sa las false impresii. Mulțumesc', scria, anul trecut, Larisa Drăgulescu pe contul său de socializare.

Iată însă că acum a ieșit soarele din nou pe strada Larisei Drăgulescu!

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter