Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Am avut senzația că am deranjat-o" / EXCLUSIV

Publicat pe

Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, s-a căsătorit din timpul facultății și are o căsnicie fericită. Actorul ne-a povestit cum și-a cunoscut soția, cum a reușit să o cucerească (surprinzător, nu cu simțul umorului bine dezvoltat), cum și-a cerut soția în căsătorie și care este secretul mariajului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Știu că ești căsătorit din timpul facultății, deci tu și Raluca aveți ceva vechime… Ce te-a determinat să te însori atât de tânăr?

Pur și simplu întâlnești persoana potrivită, înțelegi că ea e. Nu mi s-a părut că încurcă căsnicia, sub nicio formă. Chiar e un avantaj, poate dacă aș fi întâlnit pe cineva care nu are legătură cu zona asta și nu știe cât de mult presupune meseria asta, cât de mult lipsești, că, uneori, chiar dacă ești acasă, ești preocupat pentru nu știu ce rol, ai emoții, ești retras, poate un pic morocănos… Pentru cineva din afara meseriei ar fi fost complicat să mă înțeleagă, pentru că orice act artistic te costă, mai ales dacă vrei să fie bine.

Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Am avut senzația că am deranjat-o" / EXCLUSIVCum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie: "Am avut senzația că am deranjat-o" / EXCLUSIV

Te costă răbdare, nervi, supărare, frustrare că nu iese cum trebuie, că nu a ieșit cum trebuie. Pe mine mă ajută, pentru că Raluca pentru mine e un fel de antrenor de acasă. Adică eu discut cu ea, mă îndrumă, mă ajută. Deci nu aveam de ce să consider că mă grăbesc și că mă va încurca în carieră, dimpotrivă, chiar m-a ajutat. Dacă nu găsești persoana potrivită, într-adevăr poate fi un impediment.

Cum și-a cucerit Costi Diță soția

Cum ți-ai cucerit soția? Femeilor le plac bărbații cu umor, așa că sunt curioasă dacă de ai profitat de asta la prima întâlnire.

Am cucerit-o nu cu umor, ci cu un fel de a fi, sincer – din ce-mi spune ea. Evident, umorul a ajutat și felul meu de a aborda situațiile. Un raport curat așa față de oameni, de ea. În primul rând, când ne-am întâlnit am devenit prieteni foarte buni. În timp, am realizat că e mai mult decât o prietenie. Cred că toate au ajutat. Eu glumesc, dar în același timp încerc să fiu corect, să nu pun presiune pe om, să nu aștept ceva în schimb – asta așa, am dedus din ce-mi spune ea.

Prima întâlnire a fost în școală, la examenul de actorie, știu că am văzut-o extrem de emoționată și am încercat să o calmez cumva, să o ajut. Mi-a aruncat o privire de n-am mai zis nimic după, am avut senzația că am deranjat-o. După, mi-a povestit că era extrem de emoționată și nu înțelegea ce vreau de la ea. Deci prima dată când ne-am întâlnit nu a fost loc de nicio glumă. (zâmbește)

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:”La primul examen la teatru am luat nota 1″/ EXCLUSIV

Citește și: Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune”:”Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol:„Nu exclud!'

Costi Diță, despre cererea în căsătorie: „Aș fi vrut o variantă mai wow'

Pe tine ce te-a impresionat cel mai mult la Raluca și când ai știut că ea
este aleasa? Mi-ar plăcea să aflu cum a sunat cererea în căsătorie…

Era foarte frumoasă și un om fain. O persoană calmă, care lasă de la ea. O fată extrem de frumoasă, care nu pune accent deloc pe treaba asta. Era retrasă și râdea la glumele mele, ceea ce e important. (râde) Mi-a plăcut blândețea ei, dar și determinarea – un raport echilibrat.

În momentul în care am întâlnit-o, mi-am dat seama că e persoana pe care vreau s-o am lângă mine. Știu că o bună bucată de vreme n-am putut să fim mai mult decât prieteni și a trebuit să mă gândesc dacă pot să trăiesc cu ea în jurul meu fără să mergem mai departe. Știu că am zis că e atât de mișto, încât m-am gândit că nu mai contează. Dacă poate rămâne în viața mea fără să fie mai mult, asta e. Nu voiam s-o pierd.

Cât despre cererea în căsătorie… aici eu nu sunt cel mai inspirat. A fost
undeva în cămin și îmi pare rău, mi-aș fi dorit să am o variantă mai wow. Puteam mai mult, asta pot să-mi spun mie, acum. Dar asta a fost, cumva mi s-a părut mie potrivit atunci. Evident, dacă puteam să mai trag o dublă, mă pregăteam cu ceva mai surprinzător.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter