De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel: "A făcut o singură greșeală și s-a terminat"

Publicat pe

Alina Pușcău a anunțat recent că urmează să se căsătorească, iar anul acesta va avea loc nunta. Până acum, nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care a cucerit-o, însă fosta concurentă de la Ferma a vorbit despre relația anterioară, cu actorul Vin Diesel. Acum a spus de ce s-a destrămat relația cu actorul american.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a vorbit în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță despre familie și motivul care a dus la despărțirea de faimosul actor Vin Diesel.

Alina Pușcău a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, cu care s-a certat mult de-a lungul timpului.

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel: "A făcut o singură greșeală și s-a terminat"De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel: "A făcut o singură greșeală și s-a terminat"

Alina Pușcău: „Mi-a fost foarte greu”

După moartea tatălui său, fosta concurentă de la Ferma a înțeles că trebuie să învețe să ierte și să se ierte pe ea însăți pentru a putea merge mai departe.

„Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.

Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu”, a povestit Alina Pușcău.

Alina Pușcău: „În Hollywood, eu am pus o mască”

În ceea ce privește viața la Hollywood, vedeta a spus că a purtat în permanență o mască, pentru că în caz contrar ar fi avut mult mai mult de suferit.

„În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken', a mai spus actrița.

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio:”Ne-am cunoscut la Paris”. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Citește și:Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o:”A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Alina Pușcău a spus de ce s-a despărțit de Vin Diesel

Din cauza trecutului său și a faptului că a fost rănită, Alina Pușcău se temea de căsătorie sau de ideea de a deveni mamă. În plus, când cineva îi greșea, nu mai acorda o a doua șansă, lucru care s-a întâmplat în relația cu Vin Diesel. Așa a venit și despărțirea de actor.

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația', a mărturisit Alina Pușcău.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter