Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: "A fost dificil, dar necesar"/ INTERVIU

Publicat pe

Alina Pușcău, fosta concurentă de la Ferma, nu a avut deloc o copilărie ușoară. Aceasta a fost marcată de violență, bătăi, scandaluri. Vedeta a fost cea care și-a ajutat mama să divorțeze, pentru a avea șansă la o viață normală. Iată în ce măsură a marcat-o tot ceea ce a trăit la o vârstă frgedă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Știu că, în copilărie, chiar ai fost supusă bullying-ului, la școală, din cauza faptului că aveai buzele prea mari…

Da,  dar  am  trecut  peste!  În  timp, mi-am dat seama că este ceva frumos și, mai mult, a devenit chiar o modă, multe femei apelează la medicul estetician pentru buze mai mari. Ale mele sunt naturale și mă mândresc cu asta.

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: "A fost dificil, dar necesar"/ INTERVIUAlina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: "A fost dificil, dar necesar"/ INTERVIU

Alina Pușcău: „Trecutul l-am iertat”

Știu că ai trăit într-o familie cum au fost multe în România, în anii 80-90, în care scandalurile și bătăile erau frecvente. Cum te-a afectat asta la momentul respectiv?

Am lucrat la mine, la educația și evoluția mea. Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă. Doar așa poți merge înainte în viață.

La un moment dat, ai strâns banii necesari pentru o locuință și i-ai impus mamei tale să divorțeze. Cum a fost să devii stâlpul familiei la o vârstă atât de fragedă?

Evident că a fost un moment dificil, dar necesar. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face fix la fel. M-am bucurat că am putut să îi cumpăr mamei o casă la o vârstă așa de fragedă și că am putut să-mi ajut familia. În special, mă bucur că am ajutat-o pe mama să fie independentă și să poată avea o viață nouă.

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma, copilărie marcată de certurile dintre părinți:”Când ai un tată care bea foarte mult și…”

Citește și: Alina Pușcău, de la Ferma, a fost la un pas de moarte:„Mi-au găsit mercur în sânge'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:„Lumina din viața mea'

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul:„Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

Alina Pușcău: „Nu am avut parte de niciun partener agresiv”

Tatăl tău a decedat și ai declarat că ți-a părut rău că nu mai vorbiseși cu el timp de câțiva ani înainte… Ce simți acum referitor la acest fapt? Când l-ai iertat pe el și… când te-ai iertat și pe tine?

Am învățat că, în viață, este bine să lași ușa deschisă, mai ales familiei, și să ierți. Cred că, în esență, toți oamenii au un suflet bun și că trebuie să îi înțelegem, așa cum sunt ei… Poate și ei au suferit mult în copilărie sau de-a lungul vieții, și de aici li se trag problemele.

Crezi că și acum, la vârsta asta, parte a personalității tale este marcată de evenimentele respective, de violență în familie? Ți s-a întâmplat vreodată să ai parte de un partener agresiv?

Nu, nu am avut parte de niciun partener agresiv! Cât despre ce am trăit în copilărie cred că m-a făcut mai puternică, m-a întărit  și m-a făcut să-mi doresc și mai mult să reușesc în viață.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter