Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: "Am fost extrem de complexată"/ INTERVIU

Publicat pe

Viviana Sposub are un bust generos și nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă vedeta are sau nu silicoane. Iubita lui George Burcea a pus punct speculațiilor și ne-a spus tot adevărul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Trebuie să remarcăm că arăți foarte bine. Cum te menții în formă și la ce trucuri de înfrumusețare apelezi?

Am perioade și perioade! Uneori mănânc atât de mult, încât cei din jurul meu se sperie și se întreabă unde încape atâta mâncare, alteori sunt atât de focusată pe rezultatele pe care vreau să le obțin, încât pot mânca liniștită o salată în timp ce alții devorează pizza lângă mine. Consider că cel mai important este echilibrul! Încerc să am o alimentație cât mai sănătoasă, merg la sală și apelez la procedurile de remodelare corporală, care ajută foarte mult pentru un aspect tonifiat. E ca la Sfânta Treime, nu funcționează una fără cealaltă!

Viviana Sposub a slăbit la Ferma

Apropo, ai mai slăbit la „Ferma?

Corpul meu a avut parte de un mare șoc în „Fermă. Lipsa hranei și efortul fizic constant m-au făcut să slăbesc teribil de tare. Puteai număra pe mine toate coastele! Însă în momentul în care am început să mai mănânc, el a devenit ca un burete și a asimilat absolut tot. Și ce credeți că am mâncat cel mai mult în „Fermă? Mămăligă!

Citește și: Ce a spus Viviana Sposub, la Ferma, despre fetițele Andreei Bălan:'O să fiu mamă vitregă'

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:”Nu îmi vine să cred că…”

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:”Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

Viviana Sposub: „Mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali”

Suntem între femei aici și trebuie să… vorbim și despre bustul tău. Bănuiesc că toată lumea e convinsă că ai implanturi… Ai avut de suferit în copilărie sau adolescență de pe urma acestei calități fizice?

„Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!

Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: "Am fost extrem de complexată"/ INTERVIUAre Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: "Am fost extrem de complexată"/ INTERVIU

Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu!. Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret.

Dar am crescut și am început să mă iubesc fix așa cum sunt, ba, mai mult, am început să pun în evidență și să mă bucur din plin de acest atu. Desigur, nu am vrut să țin bucuria doar pentru mine!

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter