Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: "Ne-am cunoscut la Paris". Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Publicat pe

Alina Pușcău, fosta concurentă de la Ferma, se învârte în cercuri înalte, iar de curând s-a anunțat că va face un film cu Leonardo DiCaprio. Vedeta, care a plecat de câțiva ani din România, ne-a povestit care este relația sa cu marele actor. Nu doar că sunt apropiați, dar ne-a spus că i-a cunoscut chiar și familia, iar mama câștigătorului unui premiu Oscar a ajuns în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Curând, vei juca într-un film cu Leonardo DiCaprio. Ce ne poți spune despre acest proiect?

Momentan nu pot da foarte multe detalii despre acest proiect, dar vă pot spune că o voi interpreta pe Sophia Loren. De această dată, nu am participat la un casting, mi s-a propus acest rol și am acceptat fără să stau pe gânduri.

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: "Ne-am cunoscut la Paris". Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIVAlina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: "Ne-am cunoscut la Paris". Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Alina Pușcau, despre Leonardo DiCaprio: „Îi cunosc familia”

Cum este să poți spune că ești prietenă cu Leonardo DiCaprio? Când v-ați cunoscut, cum de ați păstrat legătura? Povestește-ne detaliat!

Cred că la mijloc a fost destinul… Când el a jucat în „Titanic, eu am câștigat Elite Model Look (n. red. în 1997). Apoi, ne-am cunoscut la Paris, prin  intermediul  unor  prieteni  comuni. Totodată, eu am fost de față când a câțtigat Premiul Oscar (n. red. pentru filmul „The Revenant – 2016), și m-am bucurat, din suflet, pentru el. Cumva, de-a lungul timpului, ne-am învârtit în aceleași cercuri. De exemplu, filmul pentru care Leo a luat Oscarul a fost produs de fostul meu iubit.

Eu îi cunosc familia și prietenii apropiați, mama lui a fost în România în perioada comunistă. A fost o experiență ciudată și foarte diferită pentru ea.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală:”Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma, copilărie marcată de certurile dintre părinți:”Când ai un tată care bea foarte mult și…”

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio:Suntem foarte buni prieteni'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Alina Pușcău: „Mă simt acasă în mai multe locuri”

Alina, unde este casa ta, de fapt? Povestește-ne unde locuiești și… unde simți că este acasă, pentru tine.

Am o casă în România, dar călătoresc foarte mult prin natura meseriei. Cumva, simt că sunt acasă atât în România, cât și la New York și Los Angeles.

Ce vezi de la geamul sau balconul casei tale?

Dacă tot spuneam că mă simt acasă în mai multe locuri, să le luăm pe rând! (râde) În București, văd Calea Dorobanților, în Los Angeles mă bucur de Hollywood Hills, iar în New York, de Empire State Building.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter