Drama designerului Flora Năstase, "Regina Blănurilor". Cum a rămas fără avere: "Am fost internată la Psihiatrie de două ori"

Publicat pe

Designerul Flora Năstase, supranumită Regina Blănurilor în România, a trăit o adevărata dramă. Femeia a povestit că a fost internată de două ori la Psihiatrie, la Obregia după ce s-a confruntat cu mai multe probleme. Ce i s-a întâmplat, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Designerul Flora Năstase și-a pierdut averea de un milion de euro, iar ce a urmat după a fost un adevărat coșmar. A ajuns de două ori la psihiatre și a povestit prin ce calvar a trecut.

Cum a rămas Regina Blănurilor fără avere

Femeia a muncit mulți ani pentru pasiunea ei și a reușit să-și transforme afacerea cu blănuri într-un adevărat imperiu. A strâns o avere de peste un milion de euro, însă o decizie neinspirată a costat-o și a pierdut tot ce avea. A investit tot ce strânsese la bursă prin intermediul contractului unei firme deșinute de brokerul Cristian Sima și a pierdut tot.

Drama designerului Flora Năstase, "Regina Blănurilor". Cum a rămas fără avere: "Am fost internată la Psihiatrie de două ori"Drama designerului Flora Năstase, "Regina Blănurilor". Cum a rămas fără avere: "Am fost internată la Psihiatrie de două ori"

Flora Năstase a investit cu gândul că va obține un profit foarte bun la final, însă lucrurile nu au ieșit conform planului. Nu doar că nu și-a mărit averea, dar a pierdut investiția, brokerul fiind acum de negăsit.

Reamintim că Cristian Sima a fugit în urmă cu 9 ani, fiind acuzat de infracțiuni precum înșelăciune și spălare de bani, după ce a cauzat un prejudiciu de 2,5 milioane de euro. Nu numai Flora Năstase s-a regăsit în această situație, ci și alte nume importante din showbiz. Dintre acestea îi amintim pe Tudor Chirilă, Andreea Raicu, Irina Shrotter, fostul ministru Daniel Dăianu.

Regina Blănurilor: „Am rămas într-o zi fără lichidități'

Regina Blănurilor in România vorbește deschis despre drama care i-a marcat viața. Flora Năstase a dezvăluit că tot ceea ce i s-a întâmplat a marcat-o profund, iar femeia a rămas fără lichidități într-o singură zi.

„Ulterior, am început să înțeleg ce mi se întâmplă când am început să mă confrunt cu greutățile zilnice. Pe lângă faptul că suma reprezenta tot cash-ul meu, am rămas și cu un impozit pe profit pentru banii pe care mi i-a furat domnul Sima, de 10.000 de euro, care, fiind la stat, a trebuit să-i achit. Practic, am rămas într-o zi fără lichidități. A trebuit să-mi adaptez viața la ceva ce nu mai trăisem până atunci. A trebuit să sistez toate cheltuielile pe care le aveam', a povestit ea pentru impact.ro.

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Citește și: Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relația lui Jador cu Georgiana:„Mă doare inima să-l văd așa'

Citește și: Vlad Gherman, prima aniversare după despărțirea de Cristina Ciobănașu:„Sunt extrem de fericit'

Citește și: Ce gest a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman, deși au divorțat.În ce relații au rămas cei doi

Regina Blănurilor a fost de două ori la Psihiatrie

După ce și-a pierdut agoniseala de o viață, Flora Năstase a ajuns la Psihiatrie de două ori chiar și era decisă, la un moment dat, să facă greva foamei pentru a i se face dreptate.

„În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere, pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă. Am fost internată la Psihiatrie, la Obregia, de două ori. Cred că urmează să fac greva foamei, în fața Parchetului. Dacă va fi nevoie, o să fac și asta', spunea designerul, în 2018.

Cine este Flora Năstase, Regina Blănurilor

Flora Năstase susține că nu prea i se potrivește titulatura de Regina Blănurilor, însă ceea ce contează este pasiunea sa, care merită să fie transmisă generațiilor viitoare.

„Nu mi se pare că acest titlu, 'Regina Blănurilor', îmi este foarte potrivit, dar cine îl mai poate schimba acum? Oricum, cam alerg singură pe domeniul acesta. În dulapul personal cred că am 50 de piese, care îmi sunt mai la inimă și care sunt ale mele, nu sunt în gestiunea magazinului. Însă cea mai dragă haină îmi este cea de piele cu nurcă roșie la manșete, la poale și la guler. Este încrustată cu pietre. O consider 'haina vieții', pe care nu am să o dau niciodată. Cum spuneam,' haina vieții' este lucrată pe toată fața cu pietre, cusute manual pe ea. Am fost la o nuntă cu ea', a mai spus Flora Năstase pentru sursa citată.

Regina Blănurilor: „Moda este un act de creație'

Flora provine dintr-o familie în care femeile erau mereu elegante, care nu ieșeau însî în evidență în mod ostentativ. Elaganța nu este echivalentă cu a epata, în viziunea ei.

„Așa m-am născut. Provin dintr-o familie în care femeile erau elegante, fără a fi ostentative. Eleganța era decentă și nu epata! Femeile din familia mea erau frumoase. Probabil din mediul acesta am înțeles că trebuie să mă îmbrac frumos. Și încă de mică, atunci când primeam cadouri, pentru că așa era primeam cupoane pentru rochii, și toate materialele pe care le-am primit, încă de la vârsta de 10-11 ani, eu mergeam cu ele la o croitoreasă de cartier și-mi făcea rochia după modelul meu. Sigur că mă uitam și prin reviste, dar aveam ideile mele de copil. Abia la vârsta de 16-17 ani am descoperit consignația. Moda este un act de creație', a mai relatat Regina Blănurilor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter