Operațiile estetice au schimbat-o radical pe Renée Zellweger: "Cum poate fața ei să arate total diferit?"

Publicat pe

Renée Zellweger a făcut furori în producția Jurnalul lui Bridget Jones, iar prin intermediul rolului și-a cucerit definitiv publicul. Acum, nimic nu mai amintește de Bridget Jones. Desigur, calitățile sale actoricești sunt de necontestat, însă fanii s-au arătat dezamăgiți după ce Renee și-a schimbat total aspectul fizic. Nu este vorba despre kilogramele pierdute, ci despre tranformarea șocantă pe care a suferit-o la nivelul chipului din cauza operațiilor estetice. Mulți spun că parcă ar fi altă persoană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Renée Zellweger va împlini curând 52 de ani și este total schimbată. Nu pentru că semnele timpului au început să-și facă apariția, ci pentru că, de fapt, a încercat să evite acest lucru. În căutarea tinereții veșnice, Renée Zellweger a exagerat cu operațiile estetice.

Renée Zellweger și-a schimbat fizionomia, din cauza operațiilor estetice

S-a schimbat radical, fizioniomia feței este parcă alta și mulți spun că parcă ar fi, pur și simplu, altă persoană. Doar ochii albaștri și părul blond ar mai aminti de actrița de odinioară.

Operațiile estetice au schimbat-o radical pe Renée Zellweger: "Cum poate fața ei să arate total diferit?"Operațiile estetice au schimbat-o radical pe Renée Zellweger: "Cum poate fața ei să arate total diferit?"

Vedeta a dat și câteva kilograme jos și are o siluetă de invidiat la peste 50 de ani, însă marile transformări s-au produs la nivelul feței. Vedeta nu a dezvăluit ce anume și-a făcut, însă comentariile fanilor au fost cât se poate de directe.

Nu înțeleg operația estetică a lui Renne Zellweger. De ce? Cum poate față ei să arate total diferit','Renee Zellweger are față altcuiva acum', au constat fanii.

Cum explică Renée Zellweger transformarea șocantă

Câștigătoarea a două premii Oscar pentru interpretările de excepție din „Cold Mountain' și „Judy' susține că schimbarea sa s-ar datora mai multor factori. Vedeta a precizat că schimbarea vine, cumva, și din interior, dat fiind cât de liniștită este. Și-a găsit echilibrul, prietenii și cei dragi o susțin, de aici și schimbarea la nivel mental, dar și fizic.

„Mă bucur că oamenii cred că arăt diferit. Trăiesc o viață diferită, fericită, împlinită, sunt încântată și probabil că asta se vede', a transmis Renee.

Un chirurg de la o clinică din Londra este de părere că Renée Zellweger și-a extirpat pielea în exces de la pleoape, pentru ochi mai mari și luminozitate a feței, și-a făcut injecții cu botox pe frunte, și-a extras grăsimea din obraji, și-a remodelat pomeții și forma maxilarului și, nu în ultimul rând, ar fi apelat la un peeling chimic care ar fi contribuit la regenerarea tenului.

Cum a slăbit Renée Zellweger

Simpatica actriță a fost nevoită ca, pentru rolul carismaticei Bridget Jones, să se îngrașe. Dat fiind că filmul a avut trei serii, lansate în 2001, 2004 și 2016, actrița a fost obligată să se îngrașe de mai multe ori de-a lungul timpului. Drept urmare, Renée Zellweger a optat pentru dieta Zone, care a ajutat-o să slăbească frumos și fără eforturi prea mari.

Vedeta a supravegheat grupele de mâncare consumate la fiecare masă. Pe scurt, de-a lungul unei zile a consumat 40% carbohidrați, 30% proteine și 30% grăsimi. Meniul zilnic este format din 3 mese principale și 2 gustări, iar numărul de calorii nu a depășit 1200 de calorii.

Citește și: La 52 de ani, Renée Zellweger este, pentru prima oară, slabă. Dieta ei detaliată:ce mănâncă zilnic încât să nu depășească 1200 de calorii

Citește și: Renee Zellweger – Metamorfoza lui Bridget Jones.Uite cum s-a schimbat actriţa de-a lungul timpului!

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol:„Nu exclud!'

Drama neștiută a actriței Renée Zellweger

Actrița a trecut printr-o perioadă extrem de întunecată, iar singura soluție pe care a găsit-o la momentul repectiv a fost să se retragă o perioadă de pe platourile de filmare. Renee susține că a avut multe de învățat din perioada neagră din viața ei.

Am primit câteva sfaturi proaste. Am făcut alegeri destul de neinspirate. Era destul de întunecat și trist. Dar nu o privesc că pe o perioada irosită, pentru că am învățat multe despre asta- și am nevoie de acest lucru, cred. Am învățat multe despre perspectiva. Să recunosc diferite tipare ale comportamentului meu', a povestit Renee, potrivit redactia.ro.

Renée Zellweger susține că ajunsese să nu se mai îngrijească deloc și era prinsă într-o rutină care nu îi mai oferea nicio satisfacție.

Am fost plecată o perioada și, cu toată sinceritatea, a fost pentru că nu mă ocupam de mine. Arătăm de parcă nu aveam grijă de mine. Am simțit că nu îmi mai acord atenție. Și eram atât de plictisită de mine. Dacă nu te apuci acum de ceea ce îți dorești, lași pe anul viitor și trec doi, trei, apoi zece ani și nu le mai faci niciodată. Eu nu-mi doream să se întâmple asta', a mai povestit actrița.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter