Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: "Am decis că voi alege cu creierul"

Publicat pe

Andi Constantin își caută jumătatea anul acesta, în show-ul Burlacul de la Antena 1. Prima ediție se va difuza vineri, 5 martie, de la ora 20.30. 25 de tinere se vor lupta pentru inima lui, însă alegerile dificile îi vor da bătăi de cap fostei ispite de la Insula Iubirii, chiar din prima emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Este cel de-al șaselea sezon al acestei emisiuni, iar filmările s-au realizat atât în România, cât și în Turcia. Andi Constantin a devenit unul dintre favoriții publicului, după ce a apărut ca ispită masculină în show-ul Insula Iubirii, tot la Antena 1. Acolo s-a îndrăgostit de Hannelore, care i-a frânt inima.

Ulterior, a decis să își facă strict rolul de ispită, fără să mai pună suflet. Se pare că Andi nu are noroc în dragoste, în pofida fizicului său impresionant, care le-a cucerit pe românce. Acum este determinat să își descopere sufletul pereche în emisiunea prezentată de Răzvan Fodor, așa cum a declarat chiar el, înainte de prima ediție.

Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: "Am decis că voi alege cu creierul"Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: "Am decis că voi alege cu creierul"

Andi Constantin, primele declarații înainte să înceapă emisiunea Burlacul

Andi Constantin are emoții uriașe. Chiar dacă sunt suficiente fete, 25 în total, se teme că poate face totuși o alegere greșită. El a recunoscut că a suferit enorm în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a ales iubita după ceea ce îi spunea inima. De data aceasta, va aborda o strategie diferită.

'E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul”, a declarat Burlacul Andi Constantin.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: 'Am înțeles că se vrea altceva'

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: „Am redus ieșirile, fac și vaccinul”/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Citește și: Beatrice Rancea, pusă sub control judiciar după ce a fost săltată de mascați. Ce acuzații i se aduc în dosarul Operei din Iași

Ce greșeală a făcut Burlacul în relațiile anterioare

Prima lui mare iubire l-a dezamăgit cumplit pe Andi Constantin. Mai mult decât atât, cel care va fi Burlacul de la Antena 1 a recunoscut că acea experiență l-a transformat într-un mod negativ.

„Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!', mai spune Andi Constantin.

Vineri, 5 martie 2021, Burlacul le va cunoaște pe cele 25 de tinere și va discuta pe îndelete cu ele. După ce le va cunoaște mai bine, doar 15 dintre ele vor fi alese să rămână alături de el, primind câte un trandafir roșu din partea lui Andi Constantin.

‘Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge’, a declarat Andi Constantin la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter