Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: "Am redus ieșirile, fac și vaccinul"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Actrița Ioana Ginghină ne-a dezvăluit că a avut COVID-19 în toamna anului trecut. Vedeta a avut o formă ușoară și ne-a spus cum se simte atât ea, cât și fiica și iubitul ei. Actrița din „Adela' că aredus ieșirile, respectă regulile și s-a programat și la vaccin pentru a nu mai trece prin experiența COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana, a trecut mai bine de un an și jumătate de când am făcut ultimul interviu, iar atunci erai la începutul… unui nou început. Ce mai faci, cum te regăsim acum?

Să-i zicem la un altfel de nou început. (zâmbește) Sunt într-o perioadă extrem de frumoasă a vieții mele. Pare incredibil, însă experiențele de viață trăite în ultimul timp m-au făcut să realizez cât de important este să te bucuri de viață și atât. 

Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: "Am redus ieșirile, fac și vaccinul"/ EXCLUSIVIoana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: "Am redus ieșirile, fac și vaccinul"/ EXCLUSIV

Îți vine să crezi că viața ta s-a schimbat atât de mult într-un timp atât de scurt? Și sentimental și profesional…

Da, pentru că toate se întâmpla pentru un motiv și acel motiv îți servește. Este una dintre afirmațiile pe care mi le repet zilnic.

Ioana Ginghină: „Muncesc foarte mult'

M-am uitat puțin la tine pe Instagram, am văzut că ai început repetițiile la Teatrul Ion Creangă, în serialul Adela te-am văzut, deja, ai și cont de YouTube, ești și mamă de adolescentă și iubită… Câte ore are o zi, pentru tine? Și cum te împarți încât să nu rămâi corigentă la niciun capitol?

Da, așa este, sunt într-o perioadă în care muncesc foarte mult. Să fiu actriță este ceea ce mi-am dorit încă de când eram mică, așa că acum mă bucur din plin de toate aceste repetiții și filmări. Tocmai pentru că Ruxandra este mare, iar Cristi mă susține foarte mult în ceea ce fac, am puterea și energia de a face atât de multe lucruri. 

Citește și: Ce dietă a ținut Ioana Ginghină.Cura de struguri, explicată pas cu pas

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador'

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…'

Ioana Ginghină a avut COVID-19

Ați avut virusul, până acum?

Da, în octombrie. A fost o formă ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu și a trecut repede.

Ai avut perioade de panică mai accentuată sau poate stări de anxietate?

Nu, nici măcar la început. Port mască, am redus ieșirile, respect toate regulile, m-am programat și la vaccin, dar nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul, această pandemie.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter