Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor. „Îl mângâia pe picioruș pe Jador”

Publicat pe

Nu mai este niciun secret că în echipa Faimoșilor de la Survivor România s-au format două tabere. Grupul din care fac parte Culiță Sterp și Zanni au început să facă strategii pentru a o elimina pe Elena Marin. Drept urmare, după ce echipa Faimoșilor a pierdut și al doilea meci de imunitate, ea a strâns cele mai multe voturi de la coechipierii ei pentru a pleca acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nominalizarea pentru eliminare a Faimoșilor a luat prin surprindere pe toată lumea. Grupul format din Culiță Sterp, Zanni, Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu și Ana Porgras s-a întors împotriva Elenei Marin, lucru care nu a mirat-o deloc pe dansoatoare. Aceasta era conștientă că cei cinci colegi au făcut o strategie împotriva ei.

„Cu siguranță strategia asta a fost făcută intenționat împotriva mea pentru că s-a vrut ca Majda să fie protejată', spune Elena.

Pe de altă parte, Jador este de partea Elenei și nu înțelege de ce a fost votată spre eliminare, el considerând-o fata cu cele mai bune rezultate pe traseul sportiv.

„Eu știu că au protejat-o pe Majda. Pe Ana nu a putut să o voteze că e iubita sau amanta sau ce o fi a lui Zanni și au votat-o pe Elena. De ce nu s-au votat între ei?', se întreabă artistul.

Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor. „Îl mângâia pe picioruș pe Jador'Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor. „Îl mângâia pe picioruș pe Jador'

Culiță Sterp: „Elena aduce cea mai multă energie negativă'

Însă, „grupul advers' nu o consideră pe Elena ca fiind cea mai bună fată. Ei susțin că Elena a ales de fiecare dată să concureze cu cele mai slabe fete de la Războinici.  

„Majda spunem noi că e mai slabă decât Elena, dar Majda nu a ales niciodată cu cine să joace pe traseu. Majda, când s-a luptat fie cu cine a mai rămas, fie cu cele mai bune', a afirmat Sebastian.

Culiță Sterp consideră că Elena aduce cea mai multă energie negativă în echipa lor.

„Nu știu ce strategie are Zanni, dacă ar fi avut o strategie ar fi folosit-o atunci când s-au certat ei, dar Zanni nu a votat-o când ar fi trebuit s-o voteze. Văd c-a votat-o acum. Elena mi se pare că aduce mult mai multă energie negativă decât oricare altă fată din grup. Orice lucru minor îi spui, din orice vrea să iște o ceartă', a spus artistul.

„Încă de la început, de când am venit în emisiunea asta, și i-am zis-o în față Elenei, că mie mi se pare o persoană falsă, că orice face, e falsă. Mie nu mi se pare nimic natural', a afirmat Ana.

Citește și: Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor:”Ești o cotoroanță”. Cum a intervenit Moroșanu în scandal

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin:”Ești o persoană de cea mai joasă speță!”

Citește și: Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor:„L-am simțit foarte aproape'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:„Oare mai scap de ele?'

Apropierea Elenei de Jador, contestată de „grupul advers'

Cei cinci nu văd cu ochi buni relație dintre Elena și Jador. Ei consideră că aceasta vrea să se apropie de artist pentru că știe că este preferatul publicului și astfel ar putea să rămână cât mai mult în competiția Survivor România.

„Îl mângâia pe picioruș pe Jador. La un moment dat, era dușmanul tău, nu l-a votat pe Jador, iar la un conflic mic cu ăsta (n.r. Sebi), l-a votat', a spus Zanni.

Pentru a întări cuvintele lui Zanni, Culiță a adăugat: „Păi da, că (n.r. Elena) știe că Jador este favoritul publicului și ca să n-o voteze'.

Elena Marin, votată spre eliminare de Faimoși

La consiliul pentru eliminare din cadrul Survivor România, Faimoșii au votat-o pe Elena Marin, în ciuda performanțelor sale sportive. Aceasta nu a fost surprinsă atunci când s-au numărat voturile. Ea se aștepta să fie nominalizată, dar speră că oamenii o vor vota în așa fel încât să își poată continua aventura în Republica Dominicană.

„Da, mă așteptam, dar în același timp cred foarte mult în Dumnezeu, fiecare dintre noi are un parcurs. Am venit la această emisiune să îmi urmez visul, lupt până la capăt și cred că Dumnezeu are grijă de toate. Mă bazez foarte tare pe ceea ce s-a văzut acasă, de dreptate. În continuare, chiar dacă îmi plânge sufletul, visez să câștig  Survivor România 2021, Dumnezeu știe cum le așează', a declarat Elena Marin.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter