Gina Pistol a terminat camera fetiței și și-a pregătit geanta de maternitate: „Nu pot să dorm”

Publicat pe

Gina Pistol se pregătește să devină mămică, așa că și-a luat deja rolul în serios. Vedeta a amenajat deja camera fetiței și și-a pregătit geanta cu care va merge la maternitate să nască. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a publicat imagini din camera fetiței sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz pal, iar micile detalii sunt de mare efect. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt atracțiile principale.

Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… chitul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept', a mărturisit Gina Pistol.

În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma'.

Gina Pistol a terminat camera fetiței și și-a pregătit geanta de maternitate: „Nu pot să dorm'Gina Pistol a terminat camera fetiței și și-a pregătit geanta de maternitate: „Nu pot să dorm'

Nu știu dacă este un obicei oficial, dar mie îmi place ca la orice început de primăvară să le urez prietenelor mele și fetelor dragi mie un început de primăvară senin și minunat. Nu așa cum e acum afară! Senin, nene, cu soare! Și cu zâmbete, și fericire în suflet. Și asta vă doresc și vouă, măi, fetelor minunatelor: să aveți o primăvară senină, minunată și… zâmbete multe! De la Gosha, la fel!', a spus iubita lui Smiley într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Ce a dezvăluit Smiley despre numele fetiței

Artistul este extrem de emoționat. Este pentru prima dată când devine tată, iar acest moment l-a făcut să se gândească inclusiv la căsătorie. Se pare că Smiley și Gina Pistol au ales deja și numele pentru bebeluș, dar așteaptă momentul potrivit ca să facă anunțul oficial.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Profesional urmează foarte multe lucruri’, a declarat Smiley într-o emisiune.

Cântărețul a decis recent să lase discreția deoparte și a povestit cum se înțelege cu Gina, atunci când nu îi vede nimeni.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi‘, a mai povestit Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter