Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"

Publicat pe

Roxana Ghiță a fost nevoită să părăsească competiția Survivor din pricina unor probleme medicale. Războinica, despre care s-a spus că s-ar fi apropiat foarte tare de colegul ei Andrei Dascălu, a decis să rupă tăcerea. A spus tot adevărul despre relația lor și ce i-a unit, cu adevărat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că se număra printre cele mai bune concurente, Roxana Ghiță a fost nevoită să părăsească competiția Survivor din motive medicale. Războinica nu a mai fost lăsată de medici să concureze, după mai multe analize amănunțite.

„Mă simt frustrată și ofticată, pentru că a trebuit să părăsesc emisiunea, că nu a mai putut corpul meu să ducă. Nu simt că sfârșitul meu trebuia să fie acum. M-am încărcat prea mult psihologic', a spus Roxana Ghiță, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă.

Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"

Roxana Ghiță: „Pe Andrei l-am simțit foarte aproape'

Roxana Ghiță a vorbit și despre relația cu Andrei Dascălu, după ce au existat zvonuri potrivit cărora relația lor depășise granițele prieteniei. Războinica a recunoscut că s-a apropiat mai mult de Andrei decât de Mihaela, colegii veniți mai târziu la Survivor.

„Cred că mai mult Andrei mi-a urcat moralul decât Mihaela. Cu Mihaela nu am avut foarte multe conversații. Însă pe Andrei l-am simțit foarte aproape de oamenii cu care stau eu în general în România', a povestit Roxana Ghiță, potrivit Wowbiz.ro.

Roxana Ghiță: „Sper ca Andrei să ajungă în finală'

Roxana Ghiță nu s-a ferit să spună că s-a deschis extrem de rapid în fața lui Andrei, că s-a simțit apropiată de Rrăzboinic. Fosta concurentă a precizat că și-ar dori ca el să ajungă în finală și chiar să câștige competiția sportivă.

Chiar am împărtășit foarte multe lucruri și era o persoană nouă în grup, indiferentă la bisericuțele care existau, la ce strategii se făceau. M-am bucurat foarte tare că l-am avut în echipă. A fost o persoană în fața căreia m-am deschis foarte repede. E foarte greu să spun ce se va întâmpla de azi în patru luni. Eu chiar sper ca Andrei să ajungă în finală, să câștige, de ce nu, Survivor', a mai spus Roxana Ghiță.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut.Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citește și: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani:mama ei este angajată la Guvern

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa', de la Românii au Talent.A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:„A ieșit un mare scandal'

Roxana Ghiță: „S-a risipit așa orice'

Roxana Ghiță a recunoscut că între cei doi s-ar fi putut înfiripa ceva, numai că, din cauza problemelor sale de sănătate nu s-a putut gândi la nimic altceva decât să-i fie bine.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere. Ăsta este testul lui la Survivor. Să se deschidă și personal',  a povestit Roana Ghiță din Republica Dominicană, potrivit wowbiz.ro.

Roxana Ghiță, primele declarații după eliminarea de la Survivor

Roxana Ghiță a ținut să sublinieze, după eliminarea de la Survivor, că a încercat să dea tot ce a avut mai bun de-a lungul competiției, în ciuda condițiilor grele de la Survivor. Din păcate, însă, organismul ei a cedat și nu a mai putut continua.

„Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și din păcate, nu aș putea să ma refac într-o emisiune de tipul Survivor, pentru că condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva psihic și să fii capabil să îndepliniști psihic și să treci peste orice barieră și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului.

Parcursul meu din concurs, sper eu că va avea un rol destul de mare. O să fac un live în care mă puteti întreba lucruri, pentru că m-ați făcut cea mai fericită prin susținerea asta și vă mulțumesc tuturor. M-am dezobișnuit foarte tare de telefon și sper că pot să fiu activă pe platforme de social media, dar momenan este o promisiune foarte mare de făcut. O luam încet și o să fie bine', a transmis Roxana Ghiță după plecarea de la Survivor.

Roxana Ghiță: „Am trăit cea mai frumoasă aventură'

Războinica a catalogat întreaga experiență de la Survivor, ca fiind cea mai frumoasă aventură a sa.

„Am trăit, sincer, cea mai frumoasă aventură pe care cred eu că cineva poate să o experimenteze. A fost că un vis din care a trebuit din păcate să mă trezesc. Este frustrant să pleci din motive medicale din mediul pe care îl considerai acasă'… Viața merge înainte, universul are cu siguranță un plan', le-a mai transmis Roxana Ghiță fanilor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter