Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Publicat pe

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor România 2021? Noul concurent a intrat în echipa Războinicilor pentru a lupta pentru marele premiu în jungla din Republica Dominicană. Are 22 de ani și este sportiv de performanță, practicând box. Iată câteva detalii despre noul venit în echipa albastră!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Dascălu a intrat în competiția Survivor România pentru a-și îndeplini un vis. Noul concurent va fi nevoit să facă față multor provocări și lipsuri în jungla din Republica Dominicană.

Momentan, concurentul este decis să lupte pentru fiecare punct și deja a demonstrat-o, în primele două jocuri pe care le-a jucat și pe care le-a și câștigat.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 aniCine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor

Andrei Dascălu a intrat în echipa Războinicilor. Are 22 de ani și este din Constanța. Tânărul este sportiv de performanță: practică box în liga de performanță.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor? Concurentul de la Survivor practică sport de contact încă de la vârsta de 11 ani, iar timp de zece ani a făcut box în liga amatorilor. Andrei Dascălu este campion pe sudul Angliei, clasându-se în top 10 la categoria lui în Marea Britanie, potrivit wowbiz.ro.

Tocmai dragostea pentru sport și adrenalină l-au determinat să se înscrie la Survivor România, sezonul doi.

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Citește și: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor.A fost olimpică la matematică

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat' / EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, detalii dureroase din trecut.A fost abandonată de familie

Andrei Dascălu a locuit în Turcia și Spania

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor? Andrei Dascălu a locuit mult timp în străinătate. A plecat de la vârsta de doi ani din România, după ce părinții lui au decis să se stabilească în Turcia. După patru ani, s-a reîntors în țară pentru scurt timp, timp de un an, căci pe când avea 7 ani părinții au hotârât să se mute în Spania.

Odată mutat în Spania, Andrei a decis să se apuce de box. În anul 2016 s-a mutat cu familia în Anglia și a revăzut România abia după 13 ani.

În plan sentimental, tânărul susține că nu există nicio prezență femenină în viața lui. Este singur, iar persoanele cele mai importante din viața lui sunt părinții, bunica și sora lui.

De ce participă Andrei Dascălu la Survivor

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor? „Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit', a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare.

În cazul în care va câștiga marele premiu la Survivor, Iulian Dascălu are de gând să doneze o parte din câștig. Cealaltă parte intenționează să le-o dea părinților.

Andrei Dascălu de la Survivor România este un concurent care stă departe de conflicte. Mulți îl văd pe Războinic ca fiind marele câștigător al concursului de la Kanal D. Andrei Dascălu de la Survivor dă tot ce poate atunci când intră pe traseu și își dorește să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter