Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii: "Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat" / EXCLUSIV

Publicat pe

Majda Aboulumosha de la Survivor este o femeie care a obținut cu greu tot ce are în prezent. În spatele zâmbetului pe care îl afișează mereu, Majda ascunde multe întâmplări și trăiri la limita tragicului, care au transformat-o în femeia puternică de astăzi. Despre toate acestea ne-a povestit înainte să plece la Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Majda, nu te-am văzut niciodată în postura de sportivă, deși ai un aspect fizic de invidiat. De unde a apărut decizia de a participa la „Survivor România?

Întotdeauna mi-au plăcut provocările, am dorit mereu să mă autodepășesc, să învăț mai multe lucruri despre mine și să fiu un exemplu pentru copilul meu. Oamenii mă vor vedea așa cum sunt eu, naturală, nu mi-am făcut niciun plan. Vreau să lupt alături de echipa mea și mi-aș dori să rămânem o echipă. Știu că este un show foarte greu, suntem și în viața de zi cu zi irascibili dacă nu beneficiem de anumite condiții, de confort, dar sper să depășim acele stări. N-am mai trecut printr-o astfel de situație. E cea mai mare provocare din tot ceea ce am făcut până acum.

Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii: "Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat" / EXCLUSIVMajda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii: "Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat" / EXCLUSIV

Majda de la Survivor: „Nu mi-am mințit niciodată fiica”

Cum a primit fiica ta, Jacqueline, în vârstă de opt ani, vestea că vei pleca în Republica Dominicană?

Noi comunicăm foarte bine, nu am mințit-o niciodată. I-am spus că plec la „Survivor România și m-a încurajat, mi-a dat putere și m-a rugat să nu plâng. Mi-a spus că va fi alături de mine și mă va încuraja. Este un copil matur. Ea va fi bine îngrijită acasă de mama și de iubitul meu.

Citește și: Majda a suferit o operație și și își riscă sănătatea la Survivor:”Am avertizat-o să…”

Citește și: Ce copil frumos are Majda de la Survivor!Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Citește și: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor.A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Majda: „Am avut un accident de mașină când eram însărcinată”

Care au fost cele mai grele momente prin care ai trecut, până acum?

Cel mai greu moment a fost când a murit bunica, ea m-a crescut și am fost foarte atașată de ea. Când am pierdut-o, toată lumea își făcea griji pentru mine. Filmam pentru o telenovelă, a doua zi, și nu mă țineam bine pe picioare. Filmam și lesinam, și o luam de la început. Mi-am revenit greu după pierderea ei. Aveam 19 ani.

Un alt moment greu a fost când am primit vestea că voi pierde sarcina. Am
trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc. Apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut, am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic în timpul sarcinii.

Am avut un accident de mașină când eram însărcinată în trei luni și jumătate. Marea grijă era aceea ca fetița mea să fie bine, doar la asta mă gândeam. Când eram însărcinată în șapte luni am renunțat la UNATC, pentru că am fost nevoită să stau la pat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter