Maria Buză, înglodată în datorii, din cauza afacerii cu restaurante: "Mi-am plâns în pumni"

Publicat pe

Multă vreme, s-a spus despre ea că este cea mai bogată actriță din România. Din păcate însă, norocul nu a fost pentru multă vreme de partea ei, căci Maria Buză este acum plină de datorii. Actrița din serialul Adela de la Antena 1 și-a deschis sufletul și a povestit tot ce se întâmplă acum cu familia ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

S-a zvonit de-a lungul anilor, că Maria Buză, fostă concurentă la Asia Express sezonul 3, ar fi cea mai bogată actriță din România. În 2018, s-a aflat că aceasta și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, și-au deschis două restaurante, unul în Mamaia, și un altul în București. Tot atunci, s-a zvonit că, pe lângă restaurante, ea ar deține și o plajă privată în statiunea Mamaia.

„Am ajuns să fac pe gazda, pe artistul și pe patronul ca să fie bine și ca să meargă afacerea. Cu restaurantul din Capitală ne descurcăm bine, dar nu este ușor, nu ne lăudăm cu niște venituri colosale. Dau din coate ca să aduc clienți, concurența este foarte mare, sunt multe restaurante pe piață, așa că este și normal. Încercăm să ne diferențiem pe piață prin programul artistic live pe care îl avem’, a declarat artista conform Click, la acea vreme.

Maria Buză, înglodată în datorii, din cauza afacerii cu restaurante: "Mi-am plâns în pumni"Maria Buză, înglodată în datorii, din cauza afacerii cu restaurante: "Mi-am plâns în pumni"

Maria Buză s-a ales cu datorii, din cauza afacerilor

Pare mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, dar realitatea este alta. Maria Buză și soțul ei au fost grav loviți de pandemie. Nu doar că au avut probleme cu afacerile, dar s-au mai ales și cu datorii uriașe. Actrița din serialul Adela a fost invitată în platoul emisiunii 'Showbiz Report', de la Antena Stars, unde a povestit ce se întâmplă acum cu viața ei.

'A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi. Căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor.

La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii', a spus Maria Buză în cadrul emisiunii 'Showbiz Report', la Antena Stars.

Citește și: Maria Buză și Lia Bugnar, declarații neașteptate despre Asia Express: „Aș fi dat și bani să fiu aici”

Citește și: Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț: „Fac terapie la psiholog'

Citește și: Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: „Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici”

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată. Cum se înțeleg acum

Cine este Maria Buză, actrița din serialul Adela

Este cunoscută în toată România, urcă pe marele scene și impresionează publicul. Este actriță, artistă în toată regula și așa a reușit să strângă o avere considerabilă. 

De ani de zile, Maria Buză impresionează publicul. Este o actriță de succes pe care o cunoaște întreaga Românie. A absolvit Academia de Teatru şi Film în 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag și a debutat în teatru în anul 1998, cu rolul Smărăndiţei, în piesa „O batistă în Dunăre', la Teatrul Naţional Bucureşti.

În copilărie însă nu visa la actorie. „Îmi doream foarte tare să fiu balerină. Ai mei nu puteau să mă ducă la nicio şcoală de balet. În clasa a VI-a, familia a strâns suma care îmi trebuia ca să merg la Şcoala populară de artă. Şi am făcut balet doi ani, după care am trecut la dansuri populare. Mi-a plăcut foarte mult, sunt o dansatoare foarte bună şi foarte expresivă. Şi acum, dacă merg la o petrecere şi dansez, fac spectacol, pentru că mie îmi place să dansez artistic, trebuie să „desenez' puţin prin mişcare. Eram înnebunită să merg în discotecă şi să dansez. Nu mai dansa nimeni în jurul meu, eram doar eu şi ceilalţi se uitau la mine.', a spus ea într-un interviu pentru Adevărul. 

Maria a devenit cunoscută marelui public şi pentru vocea sa:  „Mi-ar fi plăcut să cânt jazz, mi-ar fi plăcut să cânt operă, mi-ar fi plăcut să fiu Liza Minelli… De ce mă întrebaţi, puteţi să mă ajutaţi cu ceva, sau doar răsuciţi cuţitul în rană? Mi-ar plăcea, şi acum nu glumesc deloc, să joc într-un musical. Cred că aş fi omul potrivit la locul potrivit.’, conform Revista Flacăra.

Privind viața personală, ea este căsătorită cu violonistul George Pătraşcu şi au împreună un copil, Andrei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter