Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut: "A fost singura serioasă"

Publicat pe

Delia și Răzvan Munteanu reprezintă unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul de la noi. Cu toate că el preferă să se ocupe de afaceri, în timp ce soția lui strălucește sub lumina reflectoarelor, se pare că Delia nu se ferește să facă dezvăluiri despre trecutul soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Delia și Răzvan formează un cuplu redutabil de aproape zece ani. Sunt parteneri acasă, dar și în afaceri. Așa au reușit să câștige sume uriașe, dar au și muncit amândoi pe măsură. Răzvan Munteanu nu s-a implicat doar în cariera soției sale, ci a avut și mai multe afaceri.

Dacă relațiile Deliei din trecut au fost unele care au ținut primele pagini ale ziarelor, despre viața amoroasă a lui Răzvan, de dinainte să devină soțul artistei, se știu puține detalii. Se pare că una dintre femeile care au trecut prin patul lui este chiar… Andreea Marin.

Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut: "A fost singura serioasă"Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut: "A fost singura serioasă"

Ce spune Delia despre relația soțului ei cu Andreea Marin

Se pare că artista nu este o fire geloasă. Știe toate detaliile despre fostele relații ale lui Răzvan și nu este deranjată de vreo informație. Povestea de iubire dintre soțul Deliei și Andreea Marin ar fi început în anul 2004.

„Stiu de fostele relatii ale lui Razvan, ma rog, singura serioasa fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza', a spus Delia pentru revista Star, conform ciao.ro. Zâna Surprizelor și Răzvan Munteanu s-au cunoscut la Cerbul de Aur de la Brașov. La acea vreme, Răzvan avea 27 de ani, cu trei ani mai puțin decât Andreea. Relația lor a fost una cât se poate de serioasă, dar nu au rezistat multă vreme împreună.

Citește și: Ce a răspuns Delia ultima oară când a fost întrebată de ce nu face copii: „Aș crea încă o problemă Universului!”

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă:„Nu are nasul meu, deci e ok!'

Citește și: Rezultatul necropsiei bebelușului mort din Suceava:avea lichid în plămâni. Ce acuzații i se aduc preotului

Citește și: Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

Ce spune Delia despre relaţia cu soţul ei

Acum ani de zile, când s-au cunoscut, Delia a fost cucerită de Răzvan. Nu l-a analizat foarte mult, a simţit că îl place. Ea crede că a fost omul potrivit la locul potrivit.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.', declara Delia pentru Viva.

Odată cu timpul s-au cunoscut din ce în ce mai mult, au văzut cum se comportă, ce plăceri au. Delia spune că îi pare rău că nu are mai mult timp liber să stea u Răzvan, să călătorească sau chiar să lenevească amândoi.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci', a adăugat artista.

Ce nu suportă cântăreața când vine vorba despre Răzvan

Totuşi, în familia lor există o mică problemă. Delia este deranjată de un singur lucru la Răzvan, dar uşor îl trece cu vederea.

„Nu sunt atât de fixată pe treaba asta, dar cred că petrece foarte mult timp pe telefon, pe tabletă sau pe laptop, asta cred că ar fi singura problemă. Nu îl văd ca pe un defect, ci ca pe o problemă a secolului în care trăim. Nu cred că este doar problema lui, ci a noastră, a tuturor.

Nu mi se prea reproșează nimic, pentru că el mă cunoaște foarte bine și știe că lucrurile pe care mi le-a reproșat la un moment dat nu se vor remedia și că eu sunt așa cum sunt. Nu am defecte mari, existențiale, deci detalii de genul cum este cel cu statul pe telefon le treci cu vederea. Deci nimic. (zâmbește)'

Întrebată ce nu ar putea ierta niciodată la Răzvan, Delia a dat un răspuns clar: „Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert.'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter