Ce a răspuns Delia ultima oară când a fost întrebată de ce nu face copii: "Aș crea încă o problemă Universului!"

Publicat pe

Delia este întrebată, obsedant, de ani de zile de ce nu face copii. Fanii o asaltează cu această curiozitate, mai cu seamă de când sora ei a născut și o văd pe Delia petrecând mereu timpul cu nepoțeii ei. Cântăreața a răspuns în repetate rânduri la întrebările legate de copii, însă mărturisește că și răbdarea ei are o limită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a recunoscut că întrebarea care o urmărește de câțiva ani este 'Când faci un copil?', iar acest lucru a început să o deranjeze din ce în ce mai tare. De când sora ei, Oana, a devenit mamă, de două ori între timp, Delia este și mai des întrebată ea de ce nu face copii. În interviuri mai vechi, atât Delia, cât și mama ei, susțineau că este o întrebare foarte deplasată pe care poți să o adresezi cuiva, atâta timp cât nu-i cunoști istoricul medical.

În spatele „refuzului” de a avea copii, așa cum percep oamenii din afară, pot exista probleme medicale și poate chiar imposibilitatea fizică de a rămâne însărcinată.

Delia nu a declarat vreodată că acesta ar fi motivul pentru care nu a rămas până acum gravidă, însă până când va avea copiii ei, se bucură de cei ai Oanei.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei', declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!.

Citește și: Delia a avut o copilărie plină de lipsuri: „Nu avea cum să fie totul perfect”. Din cauza cui a suferit cântăreaţa

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului', a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Ce a răspuns Delia ultima oară când a fost întrebată de ce nu face copii: "Aș crea încă o problemă Universului!"Ce a răspuns Delia ultima oară când a fost întrebată de ce nu face copii: "Aș crea încă o problemă Universului!"

Delia, exasperată de curiozitatea lumii privind decizia ei de a fi mamă

Cu ceva timp în urmă, despre aceeași întrebare, Delia mărturisea pentru Adevărul„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic'.

Citeste si: Sora Deliei arată fabulos la 3 luni de la cea de-a doua naştere. Costumul de baie îi vine perfect!

Mama Deliei a dat de înțeles că artista nu poate face copii

Gina Matache a declarat, în urmă cu ceva timp, că Deliei îi este imposibil să rămână însărcinată pe cale naturală.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil', a mărturisit Gina Matache într-o emisiune TV.

În contrapartidă cu felul în care alege Delia să comunice subiectul, soțul ei, Răzvan Munteanu. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate', declara bărbatul la finele anului trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter