Sora Deliei arată fabulos la 3 luni de la cea de-a doua naştere. Costumul de baie îi vine perfect!

Publicat pe

Văzând-o în costum de baie, nu ai crede că sora Deliei a născut un băieţel, pe 17 aprilie. Deşi au trecut doar 3 luni de atunci, Oana întoarce toate privirile pe plajă pentru că are forme fără cusur.

Sora Deliei arată fabulos la 3 luni de la cea de-a doua naştere. Costumul de baie îi vine perfect!Sora Deliei arată fabulos la 3 luni de la cea de-a doua naştere. Costumul de baie îi vine perfect!

Împreună cu Delia, soţul ei şi câţiva prieteni comuni, Oana se relaxează zilele astea în Croaţia, într-o vacanţă pe iaht, iar pozele pe care le postează de acolo, în costum de baie, au încins spiritele pe Instagram.

Oana arată perfect în costum de baie şi cea de-a doua sarcină nu a lăsat nici o urmă pe trupul ei. Sora Deliei este conştientă de atuurile sale fizice şi nu face economie la fotografii în costum de baie, ba chiar pozează în ipostaze îndrăzneţe.

„Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă', a mărturisit Oana Matache imediat după ce a născut al doilea copil.

În decembrie 2017, Oana a născut o fetiță, Jessie, prin cezariană şi a declarat recent că nu se va opri la doi copii. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter