(P) Inelele de logodnă din aur galben ‒ populare și în anul 2019

Publicat pe

Deși poate nu am crede, inelul de logodnă reprezintă un simbol al iubirii și al uniunii dintre o femeie și un bărbat încă de pe vremea egiptenilor, când aceștia din urmă purtau pe al patrulea deget al mâinii stângi un singur fir de aur.

În epoca modernă, lucrurile s-au schimbat puțin, însă ideea de bază a rămas aceeași. Și astăzi inelele reprezintă simbolul iubirii, diferența constă însă în forma și aspectul acelor inele de logodnă din aur galben atât de apreciate de femei. Dacă pe vremuri acestea se purtau doar sub forma unor benzi simple de aur, astăzi inelele sunt decorate cu pietre prețioase albe și strălucitoare sau colorate și opulente.

Motive pentru care femeile îndrăgesc inelele de logodnă din aur galben

Deși nu putem spune că aceste bijuterii sunt alegerea numărul unu a oricărei doamne sau domnișoare, sau mai corect spus, a domnilor, căci ei le oferă, se pare că de la începutul anului 2019 numărul celor care au cumpărat astfel de inele a crescut semnificativ. Iată de ce:

  • dat fiind faptul că, în materie de fashion, una dintre culorile statement din acest sezon este galbenul și nuanțele aurii, în general, atunci un inel de logodnă din aur galben sprijină întocmai acest trend și, mai mult, completează imaginea vestimentară per ansamblu;
  • aurul a fost dintotdeauna și va rămâne un simbol al purității și al prețiozității, în același timp. De asemenea, fiind considerat culoarea soarelui, pozitivismul și optimismul sunt de asemenea asociate inelelor de aur;
  • cele mai multe modele de inele de logodnă din aur galben de 14k au o strălucire aparte, încât orice femeie ce va primi o astfel de bijuterie se va simți extrem de apreciată și se va mândri cu ea;
  • fiind un simbol etern al dragostei, inima femeii dorite va fi cucerită din start cu un inel de aur, aceasta interpretând gestul ca pe un semn de apreciere și iubire de necontestat. Iar dacă partenera este uneori greu de mulțumit, i se poate oferi un inel de logodnă din aur alb și galben, inel dual plin de delicatețe.

E-ring – gamă variată de inele de logodnă din aur galben

Unul dintre magazinele online cu cea mai mare varietate de inele de logodnă din aur din România, E-ring, dispune de unele dintre cele mai deosebite modele, care pot fi caracterizate prin următoarele cuvinte: eleganță desăvârșită, feminitate absolută și prețiozitate.

Mai mult decât designul bijuteriilor, spectaculoasă este și realizarea acestora, proces ce reprezintă combinația ideală între profesionalism, perseverență și talent. Clienții au apreciat în mod deosebit aceste tipuri de inele din portofoliul E-ring:

 1. Inel logodnă din aur de 14k, tip Solitaire, cu diamant, L37GDI 

Delicatețea și eleganța acestui model o vor cuceri pe loc, chiar înainte să se rostească celebra întrebare. Fără elemente decorative încărcate, fără forme complexe, inelul reprezintă o alegere sigură pentru cei cărora lipsa de inspirație le dă bătăi de cap.

Bine de știut: atât puritatea aurului, cât și piatra, pot fi personalizate și alese conform dorinței clientului.

2. Inel logodnă din aur galben cu diamant, tip Eternity, L15GDI 

Inelele de logodnă de tip Eternity sunt extrem de finuțe și delicate. Disponibile ca inele de logodnă din aur galben de 18k, dar și de 14k, acestea sunt impresionante prin simplitate și eleganță, putând fi astfel considerate modele universale. Fără a fi deloc monotone, aceste modele au stârnit cele mai spontane și frumoase reacții de surprindere din partea viitoarelor mirese.

Bine de știut: și acest model se poate personaliza, atât din punct de vedere al mărimii benzii de aur, cât și din punct de vedere al pietrelor (formă, model, dimensiune, culoare, puritate).

3.    Inel logodnă din aur galben de 14k, cu smarald, L69GSM

Apreciat pentru nuanța hipnotizantă a smaraldului, acest model de inel este alegerea cuplurilor moderne, care vor să se remarce prin originalitate. Unicitatea modelului este factorul care a adus această bijuterie în clasamentul celor mai apreciate inele de logodnă.

Alege inele de logodnă din aur galben, la prețuri avantajoase, de pe e-ring.ro!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter