(P) Motive pentru care să alegi rochii de mireasă mulate

Publicat pe

Atunci când vine vorba de selectarea modelului de rochie de mireasă care să facă față cu succes atât exigențelor siluetei, cât și preferințelor personale, orice mireasă poate întâmpina anumite probleme. De regulă, toate femeile adoră rochiile mulate, care cad armonios pe formele feminine ale corpului, accentuându-le feminitatea, dar puține sunt cele care optează pentru astfel de modele.

Există preconcepția cum că splendidele rochii de mireasă mulate se potrivesc unui singur tip de siluetă: perfectul corp tip clepsidră, cu talie subțire și picioare lungi. Acest lucru nu este adevărat, rochiile pe corp fiind potrivite pentru toate tipurile de siluete, atât timp cât croiul acestora este impecabil, iar materialele sunt de o calitate ireproșabilă.

Rochiile de mireasă pe corp – apariții de o eleganță desăvârșită

După cum a fost menționat și anterior, pentru ca modelele de rochii de mireasă pe corp să asigure apariții demne de covorul roșu trebuie să fie selectate cu cea mai mare grijă. Croiul are un rol deosebit de important în procesul de triere, acesta putând masca micile imperfecțiuni și evidenția delicat anumite zone feminine ale corpului.

Rolul croiului este completat de cel al materialelor din care sunt confecționate rochiile, calitatea acestora fiind primordială atât în ceea ce privește aspectul, cât și în ceea ce privește confortul. Dintre cele mai apreciate țesături se remarcă organza, tulul și dantela din mătase, fluiditatea și delicatețea acestora oferind look-ul princiar mult dorit.

Motive pentru care să alegi rochii de mireasă mulate

Cele mai cunoscute rochii de mireasă mulate sunt cele tip sirenă, modele care se remarcă prin modul sublim prin care evidențiază talia și zona feminină a corpului, construind în jurul miresei o aură de o eleganță de necontestat. Desigur, există și modele de rochii de mireasă drepte ce se încadrează în această categorie, cum ar fi cele A-line, confecționate din Mikado.

Indiferent de modul în care cade fusta, rochiile de mireasă pe corp sunt alegeri perfecte deoarece:

  • Se potrivesc oricărui tip de siluetă

Chiar dacă aceste rochii sunt alese îndeosebi de femeile înalte, cu talie subțire și picioare lungi, se pretează și exigențelor altor tipuri de siluete. În cazul mignonelor, efectul splendid se poate obține cu ajutorul unor pantofi cu tocuri înalte, iar în cazul mireselor mai plinuțe, cu cel al unor materiale fluide, nu foarte bogate în detalii.

  • Sunt cele mai elegante tipuri de rochii

Se prea bine știe faptul că femeile puternice nu ezită să aleagă cele mai îndrăznețe articole vestimentare, care să le accentueze formele feminine și să le ofere mai multă încredere în propriile forțe. Ele aleg adesea rochii de mireasă mulate tocmai din aceste considerente, fiind sigure astfel că vor avea parte de apariții spectaculoase, de o eleganță impecabilă.

  • Se găsesc într-o varietate de modele

Rochiile de mireasă stil sirenă se găsesc într-un număr mare de modele, din materiale diverse și în nuanțe ce variază de la clasicul alb, la culori extravagante precum ivory, roz, albastru sau chiar gri. Astfel, se poate afirma că sunt disponibile modele pentru toate gusturile, iar procesul de selecție devine mult mai simplu și mai rapid.

  • Sunt mereu în tendințe

Sunt trei tipuri de rochii de mireasă ce nu lipsesc în nici un an din colecțiile marilor designeri vestimentari: rochiile de mireasă sirenă, cele tip prințesă și rochiile clasice, de un alb pur. Așadar, dacă se dorește alegerea unui model mulat, cu siguranță nu trebuie să existe griji cu privire la faptul că nu ar fi în tendințe.

  • Oferă mai multă încredere în sine viitoarei mirese

Indiferent de țesătură și de culoare, o rochie de mireasă pe corp va consolida încrederea celei ce o poartă și îi va așterne acesteia pe chip cel mai radiant zâmbet. Grație modului perfect în care accentuează șoldurile și talia, mireasa se va simți extraordinar în ziua nunții, toate privirile fiind, desigur, îndreptate asupra ei.

Vera Sposa – o selecție de rochii de mireasă spectaculoase

La Vera Sposa se găsesc modele de rochii de mireasă splendid create, din materiale de cea mai bună calitate, cu croiuri impecabile și detalii prețioase. Rochiile disponibile în magazinul online de prezentare sunt create de prestigioși designeri, dintre care: Tina Valerdi, Galia Lahav, Demetrios, Rosa Clara, San Patrick etc.

Cea mai nouă colecție din portofoliul Vera Sposa este Passion by Tina, ce cuprinde seducătoare modele tip prințesă și tip sirenă, ce cuceresc prin jocul impresionant de transparențe și prin materialele fluide, delicate și sofisticate în același timp. Mixul perfect între croiala simplă și busturile îmbogățite cu broderii și aplicații rafinate le transformă în alegeri ideale pentru miresele ce vor apariții cu adevărat unice.

Descoperă rochia de mireasă perfectă pe vera-sposa.ro sau în showroom-ul din București!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter