Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor. A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Publicat pe

Cine este faimoasa Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021? Actrița și prezentatoarea a reușit să-și regăsească tatăl după 25 de ani de căutări. Iată câteva detalii despre faimoasa care va intra în competiția din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda Aboulumosha se alătură echipei Faimoșilor în sezonul 2 al competiției Survivor. Showul urmează să înceapă sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Survivor se va difuza cinci zile pe săptămâna: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor. A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de aniCine este Majda Aboulumosha de la Survivor. A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor

Majda Aboulumosha de la Survivor, în vârstă de 33 de ani, s-a născut în Ploiești. Mama sa este de româncă, iar tatăl de origine libaneză. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu', secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. A participat la emisiunea concurs În al 9-lea cer, la Acasa Tv, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele Regina, Aniela și Iubire și Onoare. De curând, a jucat și în Fructul Oprit de la Antena 1.

În calitate de om de televiziune, Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. După doi ani la Antena Stars, a anunțat că pleacă de la post: „Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape”, a transmis Majda la acel moment.

Citește și: Cine e Musty de la Survivor.Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:„Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are:„Am dureri de simt că înnebunesc'

Majda Aboulumosha a fost părăsită de tată la un an

Majda Aboulumosha de la Survivor are o poveste de viață impresionantă, demnă de un scenariu de film. Vedeta a trăit o dramă în copilărie, fiind părăsită de un tată pe când avea un an. Bărbatul s-a întors în Libia unde și-a întemeiat o altă familie. Majda a fost la acel moment adoptată de Ayhan, bărbatul alături de care și-a refăcut viața mama sa.

Vedeta și-a regăsit tatăl după 25 de ani. La șase ani după ce s-a regăsit cu părintele ei, vedeta a făcut publică o imagine pe contul său de socializare, alături de un mesaj emoționant, în care a povestit totul.

„El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea). Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute.

Când aveam 7 ani , îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vișiniu și mă rugam și număram stelele. Acela a fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorinta să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an„, a povestit Majda de la Survivor.

Majda Aboulumosha: „Mă pregăteam și pentru o respingere”

În momentul în care și-a regăsit tatăl, vedeta a precizat că era pregătită inclusiv să fie respinsă de tatăl natural.

Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere. După mulți ani în care nu primeam niciun răspuns, până la urmă prin diferite cunoștințe arabe am reușit să găsesc un semn. Mi-au spus că tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu înțelegeam de ce. Eu credeam în visul meu. Eu știam că o să-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, știam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam în mine și în EL.

Fără să spun nimănui, am mers la Ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am rugat, în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Că nu vreau nimic, doar să dau mâna cu el. După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui), care mi-a spus ca tatăl meu trăiește. I-am zis că știu! Am simțit! Ne-am auzit pentru prima dată la telefon și i-am spus că eu când îi scriam moșului îi spuneam că vreau să-l cunosc de Crăciun pe tata„, a mai spus Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha de la Survivor: „Nu l-am judecat pe tatăl meu”

Majda a povestit cu lux de amănunte cum a reușit să-și aducă tatăl în România. Vedeta a spus că nu a avut niciun fel de resentiment pentru tatăl ei, însă a ținut să aprecieze eforturile pe care mama sa le-a făcut pentru ea.

Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreună o lună. S-a întors fix când Jacqueline, fetița mea, avea un an, vârsta pe care o aveam eu când el plecase. I-am zis că nu s-a schimbat nimic?

Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce?! Pentru că mama este o eroină. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față. Nu am judecat pentru că ar fi fost nedrept. Primisem exact ce îmi doream. La ce oare buna judecată? Anii erau trecuți, era important sa știu sa traiesc prezentul. Nu am judecat pentru că mama mea îmi este mamă, tată, prietenă, dragoste, și-a încheiat Majda emoționanta poveste.

De ce participă Majda Aboulumosha la Survivor

Majda Aboulumosha vrea să-și depășească limitele la Survivor și este hotărâtă să dea tot ce are mai bun în cadrul competiției.

Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipa și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la echipa Faimosilor) să fie bine. Sper din suflet că emoția că pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări', a transmis Majda, care va participa la Survivor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter