Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Publicat pe

Cine este Musty Camara, de la Survivor? Musty Camara are 39 de ani și este fratele lui Kamara Ghedi, cântărețul din fosta trupă Alb Negru. Musty camara participă la Survivor România din partea Războinicilor și este pregătit pentru confruntarea cu Faimoșii. Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Musty Camara este de profesie inginer de sunet. Are o poveste de viață impresionantă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări, după moartea tatălui sau. Tatăl lui a decedat când Musty avea doar doi ani. A fost o traumă pentru el, dar a reușit să își revină și să își facă o carieră și o viață de care să fie mândru.

Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristăCine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Musty Camara e un spirit liber și neînfricat. La doar 15 ani a plecat din sânul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stabilindu-se câțiva ani mai târziu în Tenerife. Are trei copii și din 2015 a revenit în țară în care s-a născut, România. Pentru fiii săi își dorește să vină acasă cu trofeul Survivor România.

Musty Camara, de la Survivor, căsătorit cu o româncă, fostă concurentă X Factor

Musty este tehnician de sunet şi l-a ajutat ori de câte ori a putut pe Kamara în studio. El este logodit cu o româncă, Alexandra Crişan, fostă concurentă la X Factor, cu care are și trei copii.

Musty este singurul frate pe care îl are Kamara, însă acesta are şi trei surori, Corina, Saran şi Binta. „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

 „Musty are 1,92m inaltime. Probabil ca daca nu faceam sport de mic si nu ridicam greutati in sala, as fi crescut si eu mai mult', povestea, amuzat Kamara.

Republica Dominicană îi va fi casă de acum înainte lui Musty Camara, la Survivor România. Dorul de casă va fi unul mare, însă Războinicii și Faimoșii sunt mai ambițioși ca niciodată să demonstreze cât sunt de puternici și că pot face față tuturor provocărilor.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:’Lumina din viața mea’

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc:’M-ai bătut și mi-ai luat banii!’

Citește și: Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă:’Minciuna are picioare scurte’

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău:’Are dereglări de comportament’

Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter