Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! Au renunțat la scandal, divorțează amiabil: "Trecem peste, așa e frumos!"

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă au decis să facă pace de dragul fetițelor lor și să îngroape securea războiului declarațiilor în presă. Cei doi și-au propus să divorțeze amiabil și să nu-și mai arunce acuzații dure unul altuia, iar Pepe asigură pe toată lumea că „sunt bine”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Raluca și Pepe au vrut să divorțeze pe cale amiabilă la notar, însă planul lor de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg și divorţul liniştit avea să se transforme practic într-un război. Pepe a aflat ulterior că Raluca l-ar fi înșelat și scandalul a luat amploare. De Sărbători, însă, Pepe și Raluca ar fi decis să renunțe la ceartă de dragul fetelor.

 
Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! Au renunțat la scandal, divorțează amiabil: "Trecem peste, așa e frumos!"Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! Au renunțat la scandal, divorțează amiabil: "Trecem peste, așa e frumos!"

„Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț.', a declarat Pepe în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

De Revelion, fetele au fost la Pepe

Pepe și Raluca Pastramă și-au împărțit fetele de Sărbători, așa încât micuțele să nu simtă lipsa părinților.

„Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri', a mai spus Pepe.

Citește și:

Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Dorian Popa își schimbă numele din buletin: îl va chema și Hâtz. Cum au reacționat iubita și mama lui

Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Pepe dă asigurări: 'Nu mai e cale de împăcare'

Pepe susține că relația dintre el și Raluca Pastramă este una foarte bună în momentul de față. Cei doi se înțeleg foarte bine și și-au propus să le asigure liniște fetițelor, dar nu mai este cale de împăcare. Vor merge cu acțiunea de divorț până la capăt.

Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos', a mai spus artistul.

Pepe a lăsat să se înțeleagă faptul că Raluca a cerut divorțul.

„Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa. Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca', a declarat artistul în aceeași emisiune. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter