Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Publicat pe

Cine este războinica Giorgiana Elena Lupu de la Survivor 2021? Concurenta din sezonul 2 are o poveste de viață impresionantă. S-a născut la închisoare, a crescut fără părinți și nu a avut ocazia să-și cunoască niciodată tatăl. Iată câteva detalii despre războinica care va intra în competiția din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giorgiana Elena Lupu este una dintre concurentele Survivor, care se va alătura taberei Războinicilor. A răzbit singură în viață, astfel că este determinată să meargă până la capăt în concurs.

Asemenea concurenților din sezonul trecut, și anul acesta participanții vor trebui să facă față unor situații-limită în jungla din Republica Dominicană. Este posibil ca lipsurile să-i îndărjească și mai tare pe mulți dintre ei.

Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatălCine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor

Giorgiana Elena Lupu de la Survivor, în vârstă de 24 de ani, s-a născut în orașul Bacău. Greutățile pe care le-a întâmpinat de la o vârstă fragedă pare că au întărit-o.

Și-a canalizat toată energia către sport și a reușit să facă performanță. Astfel, ea a devenit campioană națională la bob și vicecampioană la atletism. Are deja în palmares 80 de medalii la competitii de bob si atletism. De asemenea, în timpul liber, Giorgiana scrie poezii și a reușit chiar să publice și o carte.

Giorgiana Elena Lupu de la Survivor este exemplul că ce nu te omoară te face mai puternic. Nu s-a dat bătută nicio clipă și a luptat cu viața până când a răzbit. Cel mai probabil, spiritul de luptătoare pe care l-a dobândit o va ajuta extrem de mult în cadrul competiției.

Drama concurentei Giorgiana Elena Lupu de la Survivor

Giorgiana Elena Lupu s-a născut la închisoare și a avut un drum sinuos, plin de obstacole, încă de la o vârstă fragedă.

Giorgiana a crescut într-un centru de plasament, departe de părinți. Concurenta de la Survivor România 2021 și-a spus povestea la „Acces direct' chiar anul trecut.

Ea a povestit că mama ei a ajuns la închisoare pentru că a furat pentru a avea cu ce să o hrănească pe ea. Pe tatăl ei nu a avut ocazia să-l cunoască. Singurul detaliu pe care îl știe despre el este că ar fi din Congo, Africa.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor!Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Survivor România sezon 2.Cine sunt cei 12 Războinici din competiție

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor sezonul 2

Giorgiana Elena Lupu: „M-am trezit direct la cămin”

Înainte de participarea la Survivor România, Giorgiana Elena Lupu a avut mai multe apariții la televizor. A fost finalistă la iUmor, a mers la Acces Direct și Antena 3 pentru a-și spune, cu lacrimi în ochi, povestea vieții.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu.

Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat', a povestit Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.

De ce participă Giorgiana Elena Lupu la Survivor

Sportul a fost modalitatea prin care a reusit să atragă atenția asupra sa și a ajutat-o să evolueze și să-și păstreze echilibrul interior. Concurenta a menționat că a acceptat provocarea Survivor pentru că îi plac provocările.

„M-am înscris la Survivor România pentru că este o emisiune care tine mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred ca voi face tot posibilul sa mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea si echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil', a explicat Giorgiana Elene Lupu de la Survivor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter