Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani! Gestul emoționant al Mihaelei, prima lui soție, la mormântul artistului

Publicat pe

Pe 4 ianuarie, Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani. Din păcate, cu un an în urmă s-a stins din viață… dar nu a fost uitat de cei care l-au iubit. Iată ce gest impresionant a făcut Mihaela, prima soție a artistului, chiar de ziua lui.

În octombrie a trecut un an de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar pe 4 ianuarie artistul ar fi împlinit 75 de ani. Din păcate, acum a rămas doar în amintirea celor care l-au iubit și care îi comemorează memoria…

Atât fanii, cât și prietenii, dar și cele două foste soții ale sale deplâng trecerea în neființă a marelui artist, iar ziua sa de naștere nu a fost uitată nici anul acesta.

Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani! Gestul emoționant al Mihaelei, prima lui soție, la mormântul artistuluiMihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani! Gestul emoționant al Mihaelei, prima lui soție, la mormântul artistului

De fiecare dată ziua lui va fi una zi tristă

Mihaela Constantinescu, prima soție a artistului, a făcut un gest emoționant de ziua lui de naștere, când, ca de fiecare dată, a ținut să-i fie aproape… De data aceasta, la cimitir, unde artistul își doarme somnul de veci. Mihaela i-a adus fostului ei soț o coroană din trandafiri și a ascultat, la mormântul lui, una dintre piesele artistului, piesă cu o încărcătură emoțională specială.

'Azi este o zi delicată, de fiecare dată ziua lui va fi una zi tristă, pentru că Mihai nu mai e printre noi. E o zi de tristețe, chiar daca amintirea lui e atât de frumoasă, atât de puternică și atât de vie. Azi, la cimitir, am ascultat pe telefon una dintre piesele lui, a fost un moment extrem de trist. Melodia 'De unde vii' a fost scrisă de Mihai la plecarea mamei lui. I-am dus la cimitir, ca de altfel de fiecare dată când e o zi importantă, o coroană din trandafiri din mătase', a mărturisit Mihaela Constantinescu pentru Impact.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Citește și: Roxana Blagu a trecut prin momente dificile! „Toată familia a avut COVID”

Mihaela și Mihai Constantinescu au fost căsătoriți 28 de ani

Mihaela și Mihai constantinescu au fost căsătoriți 28 de ani și au rămas în relații bune până în ultima zi de viață a artistului, prima lui soție fiindu-i alături necondiționat și după ce el s-a căsătorit cu Simona Secrier, alături de care a fost alături 18 ani.

„Dragii mei, Mihai a plecat. Îi voi plânge sufletul toată viața mea!', scria Mihaela Constantinescu, la moartea artistului.

„Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele… I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut… Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!', a declarat Mihaela Constantinescu pentru „Răi Da Buni'.

La rândul său, și Mihai Constantinescu avea de spus numai cuvinte frumoase despre prima lui soție, care i-a rămas prietenă după divorț.

'Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători', mărturisea artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter