Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: "Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama"!

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu de la finele anului trecut, iar vedeta a povestit care a fost, de fapt, motivul pentru care căsnicia lor s-a încheiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost, oarecum, una anunțată sau, mai bine zis, previzibilă, deoarece cei doi soți s-au mai despărțit în câteva rânduri de-a lungul timpului. Iată însă că nici dorința de a-i oferi Izabelei o familie normală nu a mai fost o motivație și, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, vedeta și soțul ei și-au spus adio.

Chiar la final de an, vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că mariajul ei a ajuns la capăt de drum. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: "Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama"!Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: "Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama"!

„Ce rost are să te chinui?”

Recent, Oana Roman a dat cărțile pe față, mărturisind care au fost, de fapt, motivele care au dus la despărțirea de Marius Elisei. Invitată la Emisiunea Andreei Mantea, vedeta a povestit, copleșită de emoții, de ce ea și Marius au decis să pornească pe drumuri separate.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel, moment emoționant pe scenă, la 81 de ani! A preferat să cânte de pe scaun, decât să întrerupă spectacolul

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Citește și: Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: „Niciodată nu a spus că l-am ajutat!”

Citește și: Roxana Blagu a trecut prin momente dificile! „Toată familia a avut COVID”

„Au fost multe discuții de-a lungul timpului”

Mai apoi, Oana Roman a subliniat că își dorește ca relația dintre ea și Marius Elisei să se îmbunătățească în timp, de dragul Izei, care are o relație bună cu tatăl ei. Vedeta a subliniat și care a fost motivul care a dus la ruperea relației de cuplu.

„Eu cred că intersul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu trăiesc o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo, și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă.

Eu sunt foarte senină, sunt foarte ok cu situația care este acum. Cred că așa e mai bine pentru toată lumea. Fără discuții, fără tensiuni, fără controverse e mult mai bine, în primul rând pentru Iza. Cel mai important este ca ei să îi fie bine, să aibă o relație frumoasă cu ambii părinți ai ei. Și ea are o relație foarte ok cu tatăl ei. E foarte recentă treaba, dar eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa, decât a fost până acum. Sper din tot sufletul”, a mai adaugat Oana Roman.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă