Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Publicat pe

Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Actorul, în vârstă de 87 de ani, a ajuns în stare gravă pe 21 decembrie la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost intubat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni după amiază, după două săptămâni în care a stat internat și a fost ținut sub atenta supraveghere a medicilor. Actorul a avut o pneumonie severă și a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte de Sărbători.

Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorulIon Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Din fericire, starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu este una bună. Medicii au declarat că și-a revenit miraculos, după suferința din ultimele zile. Familia a făcut primele declarații despre starea de sănătate a actorului și au mărturisit că prima vizită pe care acesta o va face va fi la nepoțica lui, Anastastia, potrivit Antena 3.

Citește și: Ion Dichiseanu a mărturisit care e cea mai mare bucurie a sa la 86 de ani.”Viața fără dragoste nu are sens”

Citește și: Cât de bine arată Simona Florescu la 53 de ani! Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani”

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: „Niciodată nu a spus că l-am ajutat!'

Ion Dichiseanu a fost în stare gravă

Marele actor prezenta un nivel de saturație de doar 70, medicii punându-l pe ventilație mecanică pentru a-și reveni. din nefericire, deși s-a aflat permanent sub grija medicilor, starea sa de sănătate s-a agravat, ajungând la un nivel de oxigen de 60.

Inițial, Ion Dichiseanu refuzase internarea, însă problemele de sănătate s-au agravat și nu a mai putut amâna. A fost intubat imediat și testat pentru COVID-19, însă rezultatul a fost negativ.

Ion Dichiseanu a fost internat în spital cu probleme grave la nivel pulmonar și se confruntă cu insuficiența respiratorie. Actorul prezintă și probleme cardiace, în ultimii ani fiind suferind cu inima, iar toate acestea îi afectează starea de sănătate actuală.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter