Roxana Blagu a trecut prin momente dificile! "Toată familia a avut COVID"

Publicat pe .

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, a trecut prin momente dificile – toată familia ei a avut COVID! Din fericire, singurul care a scăpat a fost fiul ei, Sasha, paradoxal, născut în plină pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu s-a confruntat recent cu o situație grea – fosta componentă a trupei Trident și familia ei au avut COVID. Dar pentru artistă nu aceasta a fost cea mai grea încercare a vieții. De 7 ani, Roxana nu și-a văzut fiica, însă, cumva, providența i-a făcut anul acesta un dar de preț – a devenit mama unui băiețel superb.

Roxana Blagu și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu, iar micuțul lor, Sasha, venit pe lume în plină pandemie, le umple sufletele de bucurie. Din păcate însă, în această perioadă atât Roxana Blagu, cât și familia ei s-au îmbolnăvit de COVID…

133565144_1443897079291553_3192612288854016156_o133565144_1443897079291553_3192612288854016156_o

A născut în plină pandemie

Roxana a rememorat momentele în care a trebuit să meargă la spital, momente în care, din păcate, nu a putut beneficia de prezența soțului ei, din cauza restricțiilor impuse de pandemie…

'Nu voi uita niciodată sentimentul pe care l-am avut atunci când soțul meu m-a lăsat la intrarea în spital. Pandemia ne-a furat momente unice. Momente pe care în mod normal le-am fi trăit unul lângă altul. Pentru unele proaspete mămici poate fi traumatizant tot ce se întâmplă la naștere, pe pandemie, dar important este că suntem sănătoși acum', a spus Roxana pentru Click!.ro.

Citește și: A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată”

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel, moment emoționant pe scenă, la 81 de ani! A preferat să cânte de pe scaun, decât să întrerupă spectacolul

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Citește și: Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: „Niciodată nu a spus că l-am ajutat!”

Roxana Blagu și familia ei au contractat COVID

Din fericire pentru Roxana Blagu, deși toată familia s-a îmbolnăvit de COVID, micuțul Sasha nu a fost infectat. Fosta componentă a trupei Trident a mărturisit că, în această perioadă, pentru ea și soțul ei cel mai greu a fost faptul că nu au putut fi alături de ceilalți copii ailor, proveniți din relațiile anterioare.

Aceasta, dar și familia ei, au avut COVID, dar din fericire, s-au confruntat cu o formă ușoară.

'Nu ne sperie (n.red. virusul)! Toată familia a avut Covid, noi, părinții. Am trecut cu bine, fără complicații. Este prima dată când spun! Acum două luni am avut. Simptomele au fost ușoare, nici nu ne-am fi dat seama dacă nu ne-am fi testat. Bebelușul a fost singurul care a scăpat', a mai declarat Roxana pentru Click.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton