Meghan Markle, obiceiuri nepotrivite pentru o ducesă! Ce face soția Prințului Harry când bea un pahar în plus

Publicat pe

Meghan Markle este foarte discretă acum cu viața ei personală, însă pe vremea când avea blogul de lifestyle nu se jena să împărtășească și lucruri intime despre ea. Iată ce obiceiuri nepotrivite pentru o doamnă a recunoscut soția Prințului Harry că are…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a deveni soția Prințului Harry și a intra în familia regală britanică, Meghan Markle era deja celebră ca actriță. Desigur, nu se bucura nici pe departe de aceeași notorietate, așadar legătura cu fanii ei era una destul de strânsă. În plus, pe atunci încă dădea interviuri televizate sau pentru diferite publicații și era destul de activă pe blogul ei de lifestyle, The Tig.

În 2016, Meghan încă își ținea fanii la curent cu viața ei, pe blog, unde nu se jena să mărturisească și lucruri pe care alții le-ar fi ascuns. Tocmai de aceea, actrița americană era extrem de iubită de către fanii săi, care o considerau „normală” și populară.

Meghan Markle, obiceiuri nepotrivite pentru o ducesă! Ce face soția Prințului Harry când bea un pahar în plusMeghan Markle, obiceiuri nepotrivite pentru o ducesă! Ce face soția Prințului Harry când bea un pahar în plus

Meghan Markle a recunoscut că înjură după ce bea

Pe blog, Meghan Markle le dădea sfaturi de beauty, de travel și chiar tips-uri despre gătit fanilor săi, dar le împărtășea și visurile sale și, nu în ultimul rând, întâmplările de zi cu zi. Printre altele, soția Prințului Harry, a recunoscut, cu sinceritate, că are și niște obiceiuri „unladylike”, de care nu e prea mândră… De exemplu, printre altele, Meghan a povestit ce se întâmplă după ce bea câteva pahare.

La începutul lui 2016, an în care l-a cunoscut pe Prințul Harry, Meghan a scris câteva dintre rezoluțiile acelui an. Actrița a explicat că se străduiește să nu-și mai roadă unghiile și să înjure, însă de fiecare dată a clacat.

„Înjurăturile vin în perioadele în care sunt suprasolicitată sau când mă simt mai îndrăzneață așa, după câteva pahare de băutură”, a mărturisit ea.

Citește și: Uddi a devenit tată. Ce nume deosebit a primit bebelușul

Citește și: Emma Stone e însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Soția Prințului Harry își roade unghiile!

Fără să-și facă probleme, la vremea respectivă, că aceste declarații ar putea ajunge să o bântuie – ceea ce s-a și întâmplat, fiindcă, după ce a devenit iubita lui Harry, presa i-a luat viața la puricat -, Meghan Markle a recunoscut că obișnuiește și să își roadă unghiile, un obicei cu rădăcini în copilărie, de care nu scapi cu una, cu două.

„Iar în ceea ce privește rosul unghiilor — ei bine, asta încă se întâmplă în timpul unui zbor cu turbulențe sau dacă am o zi stresantă”, a mai spus Meghan.

„Asta e nepotrivit pentru o doamnă. Dar la fel este și înjuratul. La naiba!”, a conchis ea cu umor.

Acestea au devenit însă cele mai mici probleme ale ei după ce l-a cunoscut pe Prințul Harry și au devenit un cuplu. Adaptarea în familia regală britanică, unde, aparent, a fost primită cu brațele deschise, nu a fost ușoară, cu atât mai mult cu cât rigorile de la Buckingham i-au schimbat existența cu 180 de grade.

Într-una dintre ultimele sale scrieri de pe blog, Meghan spunea: „Pentru anul ăsta, singurul lucru pe care mi-l propun este să abordez viața în joacă”.

Desigur, la momentul respectiv nici nu bănuia ce avea să urmeze… Că „jocul” va fi unul cu prinți și cu prințese, dar și cu multe obligații la pachet.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter