Fiica lui Aurelian Preda luptă cu depresia, la 4 ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de suicid”

Publicat pe

Anamaria Preda trece printr-o perioadă cumplită, la patru ani de la moartea tatălui ei. La 20 de ani, fiica regretatului Aurelian Preda luptă cu depresia și atacurile de panică și dezvăluie că a avut trei tentative de suicid până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2016 când Aurelia Preda s-a stins din viață, Anamaria avea doar 16 ani și nu a știut cum să depășească această dramă. De atunci, pentru Anamaria Preda a început un șir neîncetat de probleme și a ajuns până în punctul de a încerca să-și ia viața.

Fiica lui Aurelian Preda luptă cu depresia, la 4 ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de suicid'Fiica lui Aurelian Preda luptă cu depresia, la 4 ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de suicid'

'Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău. Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutățile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reușit să trec peste ele cu brio.

Am avut un moment de depresie îndelungat. Puțini știu că după moartea tatălui meu au început atacurile de panică, inclusiv tatăl meu le avea. Sunt nedescris de grele și de urate. Am încercat să mă tratez, am mers la psiholog, am ajuns chiar și la psihiatru. Dar din treaba asta cred că doar rugăciunea m-a scos', a spus  Anamaria Preda în emisiunea Folclorul sub lupă, citată de starpopular.ro.

Citește și:

Augustin Viziru, prima fotografie cu mama fetiței sale. E o blondă superbă, mai tânără cu 14 ani decât el

Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea. Primele imagini cu burtica de gravidă: 'Surpriză!'

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: „Ne-am cunoscut la Paris”. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă

Anamaria Preda spune că doar credința în Dumnezeu i-a salvat viața. Tânăra spune că încearcă din răsputeri să găsească și cel mai mic motiv pentru care să se bucure și să scape de gândurile negre.

'Deși sunt o persoană foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatălui meu, și două de curând. Dar sunt foarte credincioasă și n-am putut să fac acest pas. Poate l-am făcut la disperare, poate lumea nu înțelege …

Dar în momentele acelea de disperare și pentru că s-au acumulat foarte multe lucruri în viata mea. Da, era s-o fac de trei ori și nu e normal pentru că viața e frumoasă și trebuie s-o trăim din plin. Așa că, dacă aveți gânduri de sinucidere, dacă aveți depresie, anxietate, atacuri de panică, nu vă lăsați bătuți, căutați cel mai mic lucru de care să vă bucurați.', a mărturisit Anamaria Preda.

L-a acuzat pe artistul Nicușor Iordan că a violat-o

Nicușor Iordan a fost acuzat, anul trecut, de Anamaria Preda de abuz sexual și pornografie infantilă, după moartea lui Aurelian Preda. Artistul de muzică popularp a precizat, însă, că el este, de fapt, victima adolescentei.

Dragii mei. Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă privește. S-a schimbat doar televiziunea! Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment… Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică.

Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum se încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește‘, spunea anul trecut Nicușor Iordan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter