Augustin Viziru, prima fotografie cu mama fetiței sale. E o blondă superbă, mai tânără cu 14 ani decât el

Publicat pe

Augustin Viziru s-a așezat la casa lui și este mai fericit și împlinit ca niciodată. Actorul a câștigat Ferma 2020 și asta a fost doar încă un motiv de bucurie, pentru că adevărata realizare a fost nașterea fiicei sale. Extrem de discret, Augustin Viziru și-a ținut departe iubita până de curând. El a arătat fanilor pe fetița lui, însă mama bebelușului a rămas ascunsă, așa că mulți dintre fani s-au întrebat care este motivul pentru care iubita lui Viziru nu apare niciodată alături de actor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De 7 luni de zile, Augustin Viziru trăiește un basm. El este complet îndrăgostit de fiica lui, motiv pentru care s-a transformat din băiatul rău în tăticul perfect, care își ajută iubita cu orice și se implică enorm în creșterea copilului său.

Chiar dacă nu o arătase până acum pe mama fetiței sale, Augustin Viziru a mai vorbit desprea ea și a spus că o admiră enorm, că este o femeie extrem de inteligentă și frumoasă. Acum, câștigătorul Ferma 2020 a ales să o prezinte publicului pe femeia care l-a făcut tătic.

Augustin Viziru, prima fotografie cu mama fetiței sale. E o blondă superbă, mai tânără cu 14 ani decât elAugustin Viziru, prima fotografie cu mama fetiței sale. E o blondă superbă, mai tânără cu 14 ani decât el

Imaginea a strâns peste 12.000 de aprecieri, iar fanii lui au avut doar cuvinte de laudă pentru familia sa. Augustin, la rândul lui, le-a urat celor care îl urmăresc în mediul online: „La mulți ani! Să ne bucurăm de viață”.

Augustin Viziru, despre iubita lui: „Nu mai știu unde am cunoscut-o'

Augustin Viziru a povestit câteva detalii despre iubita lui, însă nu a fost foarte generos. El radiază de fericire de fiecare dată când vorbește despre ea.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? Stăpâna!”, a povestit actorul.

„Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”. Tânăra este cu 14 ani mai mică decât el, este tot din București și are o relație minunată cu părinții ei: „Ne ajută foarte mult, sunt alături de noi, sunt niște oameni minunați”, a mai povestit actorul.

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit

Moartea tatălui său a lăsat un gol imens în sufletul lui. Augustin Viziru a avut o relație extrem de specială cu părintele său și chiar a povestit în finala Ferma că faptul că l-a visat înainte în ultima noapte în casă i-a dat puterea de care avea nevoie.

Augustin Viziru a fost extrem de atașat de tatăl său, care l-a susținut necondiționat cât timp a fost în viață: „Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine', povestește actorul.

Moartea tatălui său și ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani înaintea de pierderea sa, l-a ajutat pe Augustin Viziru să se maturizeze și să se schimbe.

Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma’/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel.

Până atunci, deși eram deja mare, mă consideram copilul lui tata. Nu aveam nicio grijă și credeam că pot să fac orice pe lumea asta. El nu lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească un cuvânt urât la adresa mea. Tatăl meu nu m-a pedepsit niciodată. O singură dată mi-a dat o palmă peste picior. Două săptămâni nu am vorbit eu cu el și el plângea efectiv să îl bag în seamă„, a mai spus Augustin Viziru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter