Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Publicat pe

Au apărut primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană. O schimbare de ultim moment a avut loc chiar înainte de zbor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În curând, show-ul de la Kanal D va putea fi urmărit de telespectatorii care îl așteaptă cu sufletul la gură. În acest sezon, 12 Faimoși și 12 Războinici au spus da provocării de a participa la Survivor România. Concurenții au fost conduși la aeroport de familii și de cei dragi, unde a avut loc despărțirea, care a fost destul de grea.

Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica DominicanăPrimele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Republica Dominicană le va fi casă de acum înainte celor 24 de concurenți de la Survivor România. Dorul de casă va fi unul mare, însă aceștia sunt mai ambițioși ca niciodată să demonstreze cât sunt de puternici și că pot face față tuturor provocărilor.

Chiar pe ultima sută de metri, o concurentă a fost înlocuită. Este vorba despre Ana Porgras, din echipa Faimoșilor. Din motive medicale, ea nu a mai putut pleca în Republica Dominicană, iar cea care a înlocuit-o este Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și fosta asistentă TV de la 'Răi da` buni'.

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor!Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

Citește și: Tily Niculae, soțul și copiii, testați pozitiv pentru COVID-19:„Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am chemat ambulanța'

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama'!

Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care au ajuns, pe atât de imprevizibile vor fi provocarile ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon Survivor România. Adevărat experiment social, acest reality le va pune la încercare concurenților inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de tehnologie și de protecția familiei. Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să-și construiască singuri adăpost, să își procure hrană sau să o câștige prin evoluțiile lor pe traseele din Republica Dominicană.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter