Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: "Niciodată să nu spui niciodată"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Procesul de divorț dintre Andreea Antonescu și Traian Spak este amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Totul este sub semnul întrebării momentan și mulți au sperat chiar la o posibilă împăcare. Artista rupe tăcerea și spune tot despre despărțirea de tatăl copilului ei și posibilitatea de a-și mai acorda o șansă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreeaa, acest an dificil și neașteptat, ție ți-a adus o amânare a procesului de divorț. Ce se mai întâmplă pe acest plan?

Nu s-a schimbat nimic, decizia mea rămâne fermă în continuare. După cum ai zis și tu, cauza amânării a fost acest an care ne-a schimbat tuturor cursul vieții.

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: "Niciodată să nu spui niciodată"/ EXCLUSIVCe se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: "Niciodată să nu spui niciodată"/ EXCLUSIV

Andreea Antonescu, despre divorț: „Nu mă simt împăcată”

Tu te simți împăcată cu această situație? Că, în acte, încă ești căsă- torită?

Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum.

În ce relații ești cu Traian? Cât de des vorbiți?

Suntem în relații foate bune, vorbim des la telefon, Sienna  fiind  cu  mine  în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo. În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții.

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei'

Citește și: Viața ei e complicată, dar îi face față cu brio! Andreea Antonescu:”Mă simt o femeie împăcată cu mine însămi, împlinită, fericită”/ EXCLUSIV

Citește și: Dorian Popa își schimbă numele din buletin:îl va chema și Hâtz. Cum au reacționat iubita și mama lui

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:„S-a făcut și mai frumoasă'/ EXCLUSIV

Cum a resimțit fiica Andreei Antonescu despărțirea părinților

Mă simt nevoită să te întreb direct, pentru că sunt mai mulți oameni care au zis asta… Există vreo șansă de împăcare între tine și soțul tău?

După cum am susținut în ultimii ani, niciodată să nu spui niciodată! Cert este că, în acest moment, decizia rămâne constantă și așteptăm să treacă această perioadă pentru a putea duce la capăt ceea ce deja știți.

Sienna, fiica voastră, cum privește toată această situație?

Pentru Sienna, lucrurile nu s-au schimbat foarte tare. Ea era obișnuită ca noi trei să fim  împreună  pe  perioada  vacanțelor școlare. De când era foarte mică, eu eram în România lângă ea și Traian în America, așa că nu simte această perioadă ca fiind o modificare majoră.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter