Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor. Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Publicat pe .

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, ne-a împărtășit primele impresii din cadrul competiției. A trecut aproximativ o lună de când a plecat în jungla din Republica Dominicană, unde atât prezentatorul, cât și concurenții au parte de peripeții. Despre acestea ne-a povestit Daniel Pavel, dar și despre cum s-a adaptat condițiilor și ce își dorește să facă în perioada în care va sta acolo. De asemenea, a vorbit și despre cele două echipe, păstrându-și, desigur, imparțialitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bună, Dan! Au trecut câteva săptămâni de când te afli în Republica Dominicană… Împărtășește cu noi primele impresii! E mai greu sau mai ușor decât te așteptai?

Bună, dragă VIVA! La capitolul primele impresii pot spune că încă adun în tolbă, pe zi ce trece, noi și noi emoții intense în „Survivor România, încât e foarte greu să aleg ceva anume. În mod clar, acest reality este mai complex decât mă așteptam, iar rezultatele acestui show de televiziune, 100% real, sunt excelente! Emisiunea a înregistrat un succes uriaș încă de la lansare. Filmările în soarele arzător ar fi primul impact cu un grad ridicat de dificultate, pe care l-am resimțit în prima fază, dar m-am obișnuit și cu temperatura.

Daniel-Pavel-1Daniel-Pavel-1

Daniel Pavel: „E uluitoare natura în mijlocul căreia au loc filmările”

Cu siguranță că ai avut câteva peripeții, până acum… Povestește-ne și nouă!

Sunt convins că cititorii revistei VIVA! s-au familiarizat deja cu concurenții noștri, au propriile simpatii și preferați, în taberele Faimoșilor și Războinicilor. Confruntările dintre ei sunt dueluri cât se poate de reale, crâncene, duse cu hotărârea de a aduce punctul în echipele lor. Dar mai sunt și momente în care concurenții își zâmbesc, se încurajează sau se amuză atât de haios, încât râdem și noi, în hohote, ascultând niște glume care ar putea face deliciul unui show separat.

Este uluitoare natura în mijlocul căreia au loc filmările, care își urmează nestingherită cursul, indiferent de filmările noastre – o tarantulă tacticoasă trece peste mănunchiul de cabluri întinse, anunțată de păsările junglei, alertate, în cor. La câțiva metri de tarantulă trece, filmând close-up concurenții care merg la start, cel mai simpatic operator de pe set: roboțelul-cameră telecomandat, ce poartă numele – evident! – de R2.

Ce își dorește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, să facă în Dominicană

Ca să-i enervăm puțin pe concurenți, hahaha!, știm că tu ai ceva mai mult timp liber decât ei. Ce ai făcut, până acum, în timpul liber?

N-aș spune că am mai mult timp liber, suntem destul de în sincron cu programul de lucru. Însă ce aș vrea să fac este să ajung, la un moment dat, împreună cu colegii mei, în capitala țării, Santo Domingo, unde aș vrea să văd cea mai veche catedrală și școală din Americi, cea fondată chiar de marele navigator Columb.

Citește și: Ce mănâncă prezentatorul Survivor, în timp ce concurenții mor de foame.Daniel Pavel a dezvăluit tot!

Citește și: Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor.Marina este și ea pasionată de sport

Citește și: De ce a cerut Alex Bodi custodia fiicei lui, în instanță:„Lucrurile s-au schimbat'

Daniel Pavel de la Survivor: „M-am adaptat destul de ușor”

Cum te-ai obișnuit și cum te-ai adaptat condițiilor de acolo? Cum ți se par vremea, oamenii, mâncarea?

Sunt o fire destul de adaptabilă la o multitudine de condiții și pe tipuri diferite de teren sau vreme. M-am adaptat destul de ușor apelând la „sinapse mai vechi de adaptare, dobândite când navigam ca ofițer de marină, în Atlanticul de Sud, spre Brazilia și Argentina. Mâncarea încă o descopăr, mă tot minunez de bogăția de fructe locale, absolut delicioase.

Având în vedere că ești un sportiv profesionist, cum ți se pare că se descurcă concurenții? Îi mai ajuți, le mai dai sfaturi sau nu ai voie?

În mod cert, nu le dau sfaturi și nu intervin, trebuie să fiu imparțial în abordare. Cred cu tărie că Faimoșii și Războinicii noștri se oțelesc și se întăresc, fizic și psihic, la momentul fiecărui fluier de start al meu, iar transformarea este extrem de vizibilă – o văd, sunt convins, și telespectatorii, chiar și la concurenții care nu avuseseră tangențe prea mari cu sporturile, până să vină aici. La „Survivor România, confruntarea concurenților este și cu epuizarea fizică, căldura, umezeala, ploaia sau foamea. Însă este evident că, din punct de vedere sportiv, antrenându-se, concurenții demonstrează că pot ajunge la performanțe de nivel competițional olimpic. Această dinamică sportivă mi se pare unul dintre marile beneficii ale show-ului nostru, atât pentru cei care concurează, cât și, inspirațional, pentru cei de acasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton