Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor. Marina este și ea pasionată de sport

Publicat pe

După ce s-a anunțat că Daniel Pavel îi va lua locul lui Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor, multă lume a vrut să știe mai multe detalii despre el. Din păcate pentru admiratoare, Daniel este într-o relație serioasă cu o tânără superbă, pe nume Marina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Daniel Pavel, prezentatorul Survivor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Marina Ghilețchi. Conform descrierii de pe Instagram, Marina este pasionată de yoga, o persoană introvertită și o perfecționistă haotică, ce adoră plantele, ne informează kanald.ro.

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena.

Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet’, a povestit Daniel Pavel, despre viața lui alături de Marina, în Viena.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor. Marina este și ea pasionată de sportCum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor. Marina este și ea pasionată de sport

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

Daniel Pavel este noul prezentator Survivor România sezonul 2. Show-ul de pe Kanal D va fi difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 22:30 și de vineri până duminică, de la ora 20:00. Daniel Pavel îi va lua locul lui Dan Cruceru, cel care a prezentat primul sezon din Survivor România. Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor a cedat nervos din cauza lui Jador: „Mă demoralizează, plec acasă din cauza lui”

Citește și: Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: „E zero barat, nu înțelege nimic”

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara! Au fost la un pas de bătaie

Citește și: Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor, are o fetiță adorabilă. Cum arată familia lui

Ce a declarat Daniel Pavel despre emsiunea de la Kanal D

Daniel Pavel nu este străin de competiția sportivă. El este pasionat de sport și a practic înot de performanță, judo, polo, scrimă și arte marțiale. Va face față cu brio competiției din Republica Dominicană, acolo unde va trebui să parcurgă distanțele în același timp cu concurenții.

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc. Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe’, a declarat Daniel Pavel. 

Ajuns la cel de-al doilea sezon, Survivor România, cel mai intens reality al momentului, trimite în „arenă’ luptătorii, în jungla din Republica Dominicană.

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter