De ce a refuzat Cătălin Moroșanu de la Survivor să lucreze pentru Gigi Becali: "Am ales să stau acasă"

Publicat pe

Cătălin Moroșanu de la Survivor a primit la începutul carierei o ofertă de a lucra pentru Gigi Becali. Faimosului i s-ar fi dat casă, masă și mașină, însă a refuzat să vină în Bucuresți. Sportivul susține că nu regretă decizia pe care a luat-o la acel moment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a avut ocazia de a lucra ca bodyguard pentru Gigi Becali, dar a refuzat oferta. S-a gândit că ar fi avut parte de toate facilitățile necesare, însă în cele din urmă a decis să rămână acasă.

'Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui.

De ce a refuzat Cătălin Moroșanu de la Survivor să lucreze pentru Gigi Becali: "Am ales să stau acasă"De ce a refuzat Cătălin Moroșanu de la Survivor să lucreze pentru Gigi Becali: "Am ales să stau acasă"

Mi-a zis: ‘Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!’', a transmis Moroșanu de la Survivor, într-o emisiune online.

Cătălin Moroșanu: „Am rămas alături de mentorul meu și de iubita mea”

Cătălin Moroșanu a refuzat să se mute la acel moment în Capitală și nu regretă decizia pe care a luat-o. Sportivul de la Survivor susține că l-ar fi schimbat mult o astfel de hotărâre. A ales să rămână alături de iubita lui, dar și de mentorul său.

'Am stat și m-am gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea.

Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult', a mai povestit Moroșanu de la Survivor.

Citește și: Cine este Cătălin Moroșanu, de la Survivor.A fost membru PNL

Citește și: Detalii neștiute din viața lui Cătălin Moroșanu de la Survivor:”Am crescut în pădure!”

Citește și: Jador, criză de nervi la Survivor!Cum l-au taxat colegii de echipă

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:”Femeie, vrei să mori?”

Reamintim că, timp de zece ani, Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali.

Cătălin Moroșanu, primele conflicte la Survivor

Tensiunile dintre Războinici și Faimoși au început deja să se resimtă la Survivor România 2021. Cătălin Moroșanu și colegul lui, Jador, au intrat în conflict cu războinicul Starlin. Totul s-a întâmplat după ce Moroșanu a pierdut un punct pe traseu.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O să plângi doi ani după aia”, i-a spus Jador lui Starlin.

„Te mai prind eu odată!”, i-a transmis și Moroşanu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter