Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: "E zero barat, nu înțelege nimic"

Publicat pe

Au apărut deja primele tensiuni în echipa Faimoșilor la Survivor! Nici bine nu a început competiția că deja au apărut și primele conflicte. Zanni și Amna sunt protagoniștii conflictului, artista fiind aspru criticată de colegul de echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile la Survivor nu sunt resimțite doar între echipele adverse, ci și în interiorul aceluiași grup. Amna s-a simțit rău din punct de vedere fizic și nu s-a simțit suficient de pregătită pentru probe. Colega ei, Elena Marin, chiar a încurajat-o să nu intre pe traseu dacă nu simte că poate concura.

Dacă nu poți și nu poți, nu te forța. Nu nimic”, i-a spus Elena Marin care a înțeles situația.

„O să pot”, i-a răspuns Amna, totuși încrezătoare în forțele ei.

Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: "E zero barat, nu înțelege nimic"Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: "E zero barat, nu înțelege nimic"

Zanni: „Amna nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu”

Colegul ei Zanni, însă, a fost de părere că Amna joacă teatru pentru a nu participa la munca din tabără.

Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt. Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuză ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu.

Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca. Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni, vizibil deranjat de comportamentul colegei sale.

Citește și: Cine este Amna de la Survivor.Momentele cumplite prin care a trecut după ce a născut

Citește și: Cine este Alexandra Stan de la Survivor.A depășit un record național

Citește și: Cine este Zannidache de la Survivor.Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara!Au fost la un pas de bătaie

Zanni, atac și la adresa Alexandrei Stan la Survivor

Zanni nu are cuvinte de laudă nici la adresa colegei sale, Alexandra Stan. Totuși, a fost mai rezervat în declarații.

Concurentul de la Survivor a pecizat că din partea ei nu avea oricum mari așteptări și a judecat totul prin prisma a ce a observat până la acest moment despre Faimoasă.

„Alexandra Stan nu a terminat traseul. La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”, a spus Zanni de la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter