Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătit

Publicat pe

Mama Biancăi Drăgușanu s-a plâns judecătorilor că a fost amendată abuziv cu 2.000 de lei după ce a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată. Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a primit 2.000 de lei amendă din partea polițiștilor de la secția 7 de Poliție din București, după ce aceasta a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată de soțul ei de atunci, Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Întâmplarea a avut loc în luna martie a anului trecut, atunci când Madi a apelat-o de mai multe ori pe telefonul mobil pe Bianca Drăgușanu , iar aceasta nu a răspuns. Femeia se afla la Călan iar fiica ei la București. Mama Biancăi și-a pierdut cumpătul și a apelat numărul de urgență 112 susținând că fiica ei ar fi victima unei posibile sechestrări.

Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătitMama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătit

Apelul mamei Biancăi a fost preluat de polițiștii de la secția 7, iar aceștia s-au deplasat acasă la Bianca, acolo unde le-a spus mama ei că ar putea fi. Vedeta a negat că ar fi sechestrată, motiv pentru care oamenii legii i-au aplicat mamei Biancăi o amendă de 2.000 lei pentru declarații false.  

Ce spune Poliția despre acuzațiile mamei Biancăi Drăgușanu

'În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția încare cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008',se arată în dosarul cauzei.

Madi Dragoș a cerut însă judecătorilor să-i anuleze amenda pe motiv că polițiștii nu și-au făcut treaba cum se cuvine. Aceștia nu au cercetat prea mult reclamația făcută de Madi și au preferat să-i dea acesteia amendă decât să vadă dacă nu cumva femeia chiar spune adevărul.

'Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului sau că ar putea fi traumatizată de agresiunile învederate, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă, nu au consemnat dacă fiica ei prezenta urme de agresiuni, nu au consemnat în ce stare emoțională se afla aceasta, nu au audiat pe niciunul dintre soți a doua zi sau ulterior, când impactul emoțional al pretinsului eveniment ar fi fost diminuat și fiica ei ar fi putut oferi mai multe detalii, nemaifiind sub influența șocului evenimentului', se mai arată în dosar.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cine este Daniela și cu ce se ocupă

Citește și: Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH. Ce a decis instanța

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. „Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva’

Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces și doar a cerut într-o întâmpinare ca dosarul să fie mutat de la Hunedoara la București.

Judecătorii au respins cererea Poliției București și au hotărât să anuleze procesul verbal pe numele lui Madi Dragoș. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată în termen de 30 de zile de nici una dintre părți.   

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter