În ce a investit Florin Salam toți banii pe care i-a câștigat. Și-a delegat rudele să se ocupe de afacere

Publicat pe

Nu este un secret că Florin Salam este unul dintre cei mai bine plătiți maneliști, însă puțini știu ce a făcut artistul cu toți banii pe care i-a câștigat până acum. Acesta a fost cel mai bine păstrat secret al său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba de banii pe care îi câștigă, Florin Salam s-a gândit ce să facă să nu-i irosească. Așadar, manelistul s-a lansat în construcții și a ridicat câteva blocuri pe care le va pune în vânzare, potrivit Wowbiz.ro. Se pare că au fost date avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care le are la vânzare.

În ce a investit Florin Salam toți banii pe care i-a câștigat. Și-a delegat rudele să se ocupe de afacereÎn ce a investit Florin Salam toți banii pe care i-a câștigat. Și-a delegat rudele să se ocupe de afacere

'Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii', a dezvăluit un apropiat al artistului pentru sursa mai sus menționată.

Mai mult, Florin Salam este încântat de afacerea pe care a început-o și se bucură că a reușit să-și scoată investiția atât de repede. 'Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil', a mai dezvăluit sursa citată.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam: 'Așa a făcut Dumnezeu să se întâmple. Eu să-i fiu aleasa'

Citește și: Florin Salam și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro. Ce alte mașini mai are manelistul în garaj

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Florin Salam nu mai are probleme cu banii

Dacă înainte artistul pierdea tot ce câștiga la jocurile de noroc, acum se bucură din plin de o situație financiară extraordinară. De când este cu Roxana Dobre, Florin Salam și-a schimbat obiceiurile și a devenit mult mai calculat în ceea ce privește banii pe care îi câștigă.

Acum, Florin Salam este considerat în top 3 al celor mai bogați maneliști, iar prezența lui la un eveniment, înseamnă câteva mii de euro, bani la care se adaugă cel puțin de două ori o asemenea sumă, din dedicații.

FOTO: Wowbiz.ro, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter