Florin Salam și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro. Ce alte mașini mai are manelistul în garaj

Publicat pe

Florin Salam și-a cumpărat o spectaculoasă, un Cadillac Escalade model 2020, care costă aproximativ 100.000 euro. Manelistul și-a prezentat pe TikTok și restul bijuteriilor din garajul de cinci stele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce unii dintre reprezentanții mediului artistic din România au trimis scrisoare Guvernului prin care solicită ajutoare financiare, lui Florin Salam îi merge bine și-n pandemie!

Florin Salam a făcut o achiziție spectaculoasă în plină pandemie. Manelistul și-a tras un automobil gigantic, un Cadillac Escalade model 2020 care costă aproximativ 100.000 euro, potrivit wowbiz.ro. Salam i-a prezentat noua achiziție printr-o postare pe TikTok, alături de celalalte bijuterii pe care le deține în garaj: un Rolls Royce Phantom pe care a dat 200.000 euro și un Audi R8 Spyder achiziționat în urmă cu 9 ani pentru 170.000 euro.

În acest moment, 'garajul' lui Florin Salam depășește o jumătate de milion de euro, o sumă incredibilă, mai ales că majoritatea colegilor de breaslă suferă cumplit în aceste zile din cauza lipsei spectacolelor.

Florin Salam și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro. Ce alte mașini mai are manelistul în garajFlorin Salam și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro. Ce alte mașini mai are manelistul în garaj

Noua achiziție a lui Florin Salam, Cadillac Escalade 2020, este un adevărat 'tanc american', cu 426 CP și o capacaitate cilindrică de 6.200 centimetri cubi, care consumă aproape 17 litri la suta de kilometri în oraș. Florin Salam o va folosi ca mașină de familie, aceasta fiind perfectă pentru a transporta trei copii la grădiniță fără a folosi Rolls Royce-ul! Aceasta rămâne mașina personală a manelistului, în timp ce Roxana Dobre a fost văzută prin oraș la bordul superbului Audi.

De altfel, Florin Salam a glumit la finalul 'prezentării' de pe TikTok. 'Nu mă mai filmați doar prin metrou, filmați-mă când trebuie', a glumit Florin Salam.

Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Irinel Columbeanu a făcut haz de necaz de sărăcia lui, la iUmor: „La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an”

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley și cum a motivat gestul

Salam își vinde vila din Popești-Leordeni

Florin Salam și-a scos recent și vila din Popești-Leordeni la vânzare. Manelistul cere 350.000 euro pentru imobilul realizat aproape exclusiv din sticlă. Manelistul s-a mutat deja într-o nouă locație, în nordul Bucureștiului, o zonă 'vânată' de mult de iubita lui, Roxana Dobre.

Este vorba despre un cartier al milionarilor, în apropierea Parcului Herăstrău. Florin și Roxana au locuit aici încă din primele săptămâni de pandemie, în luna martie a acestui an. Cei doi au stat izolați pentru două săptămâni, pentru că Florin Salam tocmai se întorsese de la un concert din străinătate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter