De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Publicat pe

Mulți s-au întrebat de ce Florin Salam nu a venit la X Factor și l-a lăsat singur pe nepotul său, Adrian Petrache. Artistul a fost la repetiții, dar nu s-a mai prezentat la marea finală a show-ului muzical de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă momentul pregătit de Adrian Petrache și Florin Salam în marea finală de la X Factor, însă manelistul nu i-a mai fost alături nepotului său. Cu doar câteva minute înainte de a intra pe scenă, artistul nu a mai răspuns la telefon și nici nu a venit să-i fie alături lui Adrian Petrache.

De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian PetracheDe ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Acum s-a aflat de ce nu a venit Florin Salam la X Factor. Se pare că manelistul ar fi avut câteva probleme de sănătate și nu a mai putut fi prezent în emisiune. Loredana Groza, cea care i-a fost mentor lui Adrian Petrache, a fost șocată de ceea ce i s-a putut întâmpla concurentului ei. Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă', a declarat Loredana Groza.

Pentru a nu se prezenta singur pe scenă, Florin Ristei s-a oferit să cânte alături de Adrian Petrache, iar momentul a fost unul spectaculos și emoționant în același timp.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Salam nepotului său, Adrian Petrache, înainte de finala X Factor

Citește și: Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam. 'Așa a făcut Dumnezeu să se întâmple. Eu să-i fiu aleasa'

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

De ce nu a venit Florin Salam la X Factor

Manelistul a dezamăgit multă lume după ce nu s-a prezentat în emisiunea de la Antena 1, să-i fie alături nepotului său, așa cum promisese. Toată lumea l-a așteptat și a așteptat momentul pregătit de Florin Salam și Adrian Petrache, fiind ceva nou pentru X Factor.

Când a sosit momentul pe care Adrian Petrache îl avea pregătit, producătorii i-au anunțat pe jurați că manelistul nu a venit și au fost nevoiți să schimbe ordinea concurenților. Mulți s-au întrebat de ce nu a venit Florin Salam la X Factor, iar acum surse apropiate lui au dezvăluit că acesta ar avea probleme de sănătate.

'Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile', a declarat un apropiat de-ai lui Salam pentru Wowbiz.ro.

Mesajul transmis de Adrian Petrache, după ce unchiul său l-a lăsat singur pe scenă. Tânărul a vrut să-i mulțumească Loredanei Groza pentru tot ce a făcut pentru el și pentru tot ce l-a învățat. 'Evoluția mea în aceasta emisiune se datorează ție, pentru ca tu ești cea care a avut încredere în mine de la început pana la sfârșit. Chiar mai multa încredere decât aveam eu în mine! În audiții, când s-a anunțat ca în sezonul 9 Lori  Loredana Groza se va ocupa de baieti… Nu știam cum sa reacționez pentru ca nu îmi imaginam ca ne vei acorda atâta atenție, implicare și mai ales sfaturi și nu doar muzicale.

Ai făcut tot posibilul sa fiu eu bine… Sa fiu mulțumit, liniștit și sa îți dau ție „toate gândurile și emoțiile rele, ca tu sa îmi dai înapoi încredere, lumina și pofta de cantat” exact asa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmpla nimic.

Sunt recunoscător și bucuros din tot sufletul meu ca am avut șansa să te cunosc, sa vorbim, sa radem, sa îmi asculți și mie părerile și chiar sa le iei în considerare, SA FIM PRIETENI!
Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasa, nebuna, bună, artista, diva … Ce sa mai.. Totototoror!!!!
Thank you Queen, mentor, friend Lori'
, a fost mesajul transmis de finalistul de la X Factor.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter