Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: "Am dus-o dincolo de nori"

Publicat pe

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu s-au iubit la începutul anilor 90, pe vremea când ea nu era diva de astăzi, iar el cucerea femei pe bandă rulantă. Artistul de la Holograf recunoaște că a fost dragoste la prima vedere între ei și chiar dacă povestea lor a fost o nebunie, Mihaela nu l-a inspirat, totuși, să-i dedice vreo piesă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a vorbit tot timpul frumos la adresa Mihaelei Rădulescu și a lăsat de înțeles că o prefera pe diva anilor 90, care era naturală 100%.

Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată că acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arată cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum', declara Dan Bittman pentru revista Playboy, acum mulți ani.

Dan Bittman își asumă rolul de Don Juan pe care l-a avut toată tinerețea și recunoaște poveștile de dragoste pe care le-a trăit de-a lungul anilor, având tot timpul cuvinte frumoase de spus la adresa femeilor cu care s-a iubit. Despre idila cu Mihaela Rădulescu, din anii 90, solistul Holograf spune că a fost o nebunie.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci', a spus artistul pentru adevarul.ro, în urmă cu câțiva ani.

Întrebat dacă a scris versuri gândindu-se la iubitele sale sau dacă le-a dedicat melodii, Dan Bittman a precizat: „Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus'.

Dan Bittman are o relație specială cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman a mai vorbit despre relația cu Mihaela Rădulescu, iar în urmă cu doi ani, solistul Holograf spunea, mai în glumă, mai în serios că: „Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.'

Câte iubite a avut Dan Bittman, pe lângă Mihaela Rădulescu

Despre poveștile de dragoste pe care le-a trăit, Dan Bittman a afirmat: „Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile'.

Citește și:

Cristina Cioran a fost părăsită de Traian Văduva, după 10 ani de relație. Aveau planuri de nuntă

Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre femeia vieții lui: „Mama vrea și acum să mă împac cu ea'

Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral: „Nu a fost dragoste la prima vedere”. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman cu Liliana Ștefan

Peste 25 de ani a durat relația dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan, textiera care i-a dăruit trei copii. Cu toate că sunt un cuplu cu vechime și au o familie unită, cei doi nu au vrut să se căsătorească și toată lumea s-a întrebat care e motivul. Se pare că Dan și Liliana se simt foarte bine așa cum sunt și nu au nevoie de un act.

'Nu ne-am pus niciodată problema căsătoriei, singura întrebare a fost dacă o să stăm împreună. În primul rând, Liliana nu mi-a spus niciodată să o iau de nevastă, cred că am strica mai mult relația. Copiii sunt bine acasă, nu ne-au cerut explicații, știu cine-i mama și tata', declara Dan Bittman.

Liliana Ștefan a vorbit, la rândul ei despre subiectul căsătoriei. Întrebată de ce nu are o verighetă pe deget, ea a răspuns: „Nu vedem verighetă pentru mie mi se pare că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă, care o schimbă și de câteva ori. Despre ce e vorba, care e adevărul? Nu mi-am dorit, spun cu toată sinceritatea. La fel ca și mersul la evenimente, sau la televiziune. De fapt nici nu m-am gândit niciodată la asta, mi se pare că am alte priorități. Mi se pare o chestie oarecum desuetă. E greu să fii partenera de viață a oricui, e greu cu sau fără inel.'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter