De ce a cerut Alex Bodi custodia fiicei lui, în instanță: "Lucrurile s-au schimbat"

Publicat pe

Se pare că Alex Bodi nu stă liniștit nici măcar după eliberarea din închisoare. După ce s-a aflat că i-ar fi deschis proces fostei soții, Iulia Sălăgean, ca să îi ia fetița, acum afaceristul a ieșit public cu o serie de declarații, ca să lămurească situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De data aceasta, Alex Bodi pare că este mai hotărât ca niciodată să ia o pe micuța Selena să locuiască cu el, iar domiciliul fetiței să fie stabilit în vila sa din Tunari. Afaceristul a depus deja o cerere la Judecătoria Mediaș, unde cere custodia fetiței, potrivit Spynews.ro.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au devenit foarte bune prietene în ultima perioadă. De cele mai multe ori, fosta soție a lui Alex Bodi o lasă pe micuță în grija vedetei și este posibil ca acest lucru să-l fi deranjat pe afacerist.

De ce a cerut Alex Bodi custodia fiicei lui, în instanță: "Lucrurile s-au schimbat"De ce a cerut Alex Bodi custodia fiicei lui, în instanță: "Lucrurile s-au schimbat"

Ce spune Alex Bodi despre procesul cu fosta soție, Iulia Sălăgean

Bodi neagă acum că ar fi vorba de vreo răzbunare pe fosta soție. El susține că singura lui motivație este legată de faptul că Iulia nu a respectat condițiile impuse în urmă cu doi ani.

'Nu există niciun război declarat. Eu nu am de ce să fiu supărat de poziția ei în dosar pentru că ea nu mi-a făcut nicio plângere și a fost citată că martoră! Eu nu vreau să-i iau niciun copil, doar că acum doi ani s-au stabilit niște condiții, iar acum că Iulia s-a mutat la București lucrurile s-au schimbat!', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și: Adrian Tamplaru, nașul lui Alex Bodi, condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot'. Ce spun despre nuntă

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare’

Citește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Care este relația lui Alex Bodi cu fosta soție

Se pare că afaceristul este deranjat de faptul că Iulia Sălăgean ar fi renunțat la apartamentul din Mediaș, primit de la fostul soț, apoi s-a tot mutat în alte locații din București.

'Ea avea ca și domiciliu un apartament de al meu la Mediaș, iar acum ea stă în București și și-a schimbat de două ori apartamentul, dorința mea e să fie un domiciliu stabil pentru fată, custodia să rămână comună și să ne fie toți termenii cât de clari și transparenți, ca să nu existe interpretări greșite. Eu nu vorbesc cu Iulia pentru că ne este interzis de procurori, dar nici nu există un război între noi.

Eu o respect, e mama fetei mele și în continuare îmi fac datoria de tată și plătesc pensie fetiței, iar Iulia nu mi-a interzis să-mi văd fata sau să mi-o dea, chiar dacă au existat niște neînțelegeri, ține legătura cu finii mei, iar ei îmi aduc fetița!', a mai spus Alex Bodi pentru sursa citată anterior.

Cine este Iulia Sălăgean

Alex Bodi și Silvia Iulia Sălăgean au împreună o fetiță de 3 ani, iar în 2016 au fost cununați de interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului, parte a grupului infracțional din care ar face parte și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar, câteva luni mai târziu, Bodi a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, care i-a devenit soție în 2019.

Afaceristul a fost cel care a întreținut-o în tot acest timp pe Iulia Sălăgean, de când stă în România, ea neavând nicio ocupație, deși, recent, a terminat un curs de make-up artist.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter