Horoscop 4 februarie 2021. Urmează evenimente importante

Publicat pe

Horoscop 4 februarie 2021. Se schimbă lucrurile și dinamicile, iar situațiile în care unii vor fi puși vor trebui să fie gestionate cu mare tact. Urmează eveniemente care pot schimba totul, însă atenție la felul cum alegi să le rezolvi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 februarie 2021 Berbec

Joi, nativii zodiei Berbec ar cam trebui să îşi analizeze cu atenţie starea de sănătate, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă. Oboseala acumulată şi stresul susţinut de la locul de muncă încep să îşi arate efectele şi este foarte posibil ca planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi să fii nevoit să le anulezi.

Horoscop 4 februarie 2021 Taur

Astăzi, Taurii pot avea un comportament foarte egoist, vor să stea departe de lume şi să facă doar ceea ce le face lor plăcere. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai diplomat cu cei dragi, ca să nu se simtă ofensaţi, pentru că nu le dai atenţie.

Horoscop 4 februarie 2021 Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor fi extrem de agitaţi în această zi de joi. Vei experimenta tot felul de emoții, care mai de care mai contradictorii. În plan profesional, s-ar putea ca astăzi să cunoști persoane care te pot ajuta în carieră.

Horoscop 4 februarie 2021 Rac

De ce te forţezi să faci mai mult decât poţi duce acum? Sigur, te simţi în stare, dar nu vezi toate detaliile alea mici şi poţi ajunge la un volum de muncă foarte mare. Ar fi mult mai inteligent din partea ta să te concentrezi pe un singur proiect.

Horoscop 4 februarie 2021 Leu

Leii se simt introvertiţi azi. Nu vei fi prea interesat de conexiunea cu alţi oameni decât pe finalul zilei, când ai mai multă încredere în tine. Trebuie să te întrebi ce vrei de la relaţiile mai noi. Pentru a afla un răspuns, trebuie să te gândeşti bine.

Horoscop 4 februarie 2021 Fecioară

Dacă vrei să începi orice fel de relaţie azi, fie că e de afaceri, de amiciţie sau romantică, trebuie să te asiguri că nu pui prea mare presiune pe tine. Tensiunea este contagioasă. Cu cât mai nervos eşti, cu atât de nervoasă va fi şi cealaltă persoană, iar asta numai bine nu are cum să fie pentru un proiect comun.

Horoscop 4 februarie 2021 Balanță

Balanțele au o zi aglomerată, dar vor face față cu brio tuturor task-urilor de peste zi. Distracția începe abia pe seară când veți primi o vizită neașteptată, dar care vă va face o mare bucurie. O persoană dragă vă va face o surpriză nesperat de frumoasă.

Horoscop 4 februarie 2021 Scorpion

Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, fapt valabil mai ales, astăzi, în cazul nativilor scorpion. Matinali, dar plini de energie, veți depăși toate obstacolele. Nimic nu vă stă în cale, iar șefii se vor bucura să vadă cum toată această energie este direcționată către sarcinile de serviciu.

Horoscop 4 februarie 2021 Săgetător

Iubirea bate la ușă, dar unii nativi nu prea sunt entuziasmați să-i deschidă. Aveți nevoie de curaj și trebuie să învățați să aveți din nou curaj în cei care își exprimă anumite sentimente față de voi. Este păcat să ratați șansa de a fif ericiți din cauza fricii.

Horoscop 4 februarie 2021 Capricorn

Capricornii care așteaptă cu nerăbdare un eveniment sau o întâlnire sunt sfătuiți să nu își facă planuri concrete, la punct și virgulă. Există un element de neprevăzut care poate interveni în orice moment și schimba complet atmosfera.

Horoscop 4 februarie 2021 Vărsător

Vărsătorii care traversează o perioada favorabilă, fie din punct de vedere financiar sau sentimental, sunt sfătuiți să rezolve cât mai multe probleme. Nu este timpul pentru relaxare și liniște, ci pentru a încheia capitole dificile.

Citește și: Motivul pentru care bebelușii din familia regală britanică sunt botezați înainte de a împlini trei luni

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: „Nu are nasul meu, deci e ok!’

Citește și: Drama lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii: un bebeluș a decedat în somn, iar una dintre fiice a fost călcată de o motocicletă

Horoscop 4 februarie 2021 Pești

Peștii sunt sfătuiți să nu se analizeze prea dur. Bunătatea de care dai dovadă în relația cu ceilalți trebuie să existe și atunci când faci bilanțul personal. Dacă nu te vei aprecia la adevărata valoare vei avea numai de suferit și chiar nu este cazul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter