Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica ei

Publicat pe

Laurette a trecut prin momente dificile când a ales să plece din casa fostului soț. A vrut să-și clădească o nouă viață cu fiica ei, însă nu a fost deloc ușor. Abia acum a povestit prin ce a fost nevoită să treacă până să-și găsească liniștea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe care o crește singură. Cu toate că mulți ar crede că nu a dus o viață marcată de lipsuri, se pare că asistentei TV nu i-a fost deloc simplu să o scoată la capăt.

Acum este bine și a reușit să se pună pe picioare, însă un amalgam de gânduri și sentimente au încercat-o de când a aflat că este însărcinată.

Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica eiLaurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica ei

Laurette: „Am încercat să lupt singură cu un copil”

A suferit o depresie și chiar a existat un moment în care s-a gândit dacă să păstreze copilul.

'Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da'. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit', a susținut Laurette, potrivit spynews.ro.

Serena este centrul universului ei acum și face tot posibilul să-i fie bine, fiind o mamă grijulie, atentă la nevoile fiicei sale.

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație.Cine este iubitul secret

Citește și: Laurette a luat o decizie radicală după umilințele la care a fost supusă fiica sa.Cum i s-a schimbat viața micuței

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Rita Ora s-a despărțit de producătorul Romain Gavras.De ce și-au spus „adio' după doar 6 luni de relație

Laurette a continuat seria dezvăluirilor. A suferit mult după despărțirea de soț și următoarea perioadă după separare a fost un adevărat coșmar.

Timp de două săptămâni a dormit cu fetița ei și cățelul în mașină. A avut nevoie de timp să se reculeagă, a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog pentru a o ajuta să-și revină.

Laurette: „Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină”

Vedeta a mai fost ajutată în tot acest timp și de o prietenă și, ușor, ușor, după multă suferință și-a găsit echilibrul. Acum susține că este bine, alături de fiica ei.

'Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița).

Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?' Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela', a mai povestit Laurette.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter