Carmen de la Sălciua vorbește despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu: "Ea a fost la nunta noastră"

Publicat pe

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea despre căsnicia cu fostul ei soț, Culiță Sterp, dar și despre relația pe care concurentul de la Survivor o are în prezent cu Daniela Iliescu. Artista a surprins cu declarațiile neașteptate despre femeia care îl va face tată pe artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a decis să vorbească deschis despre Culiță Sterp și despre actuala lui iubită, Daniela Iliescu. Fosta soție a concurentului de la Survivor România a declarat că femeia care îl va face tată pe Culiță a fost prezentă la mai multe evenimente importante din familia acestuia.

Se pare că artista nu este deloc surprinsă că fostul ei soț a început o relație cu Daniela Iliescu, ba chiar se aștepta la acest lucru. Carmen de la Sălciua speră că bărbatul cu care a fost căsătorită, Culiță Sterp, să se fi schimbat și să-i rămână fidel iubitei sale.

Carmen de la Sălciua vorbește despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu: "Ea a fost la nunta noastră"Carmen de la Sălciua vorbește despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu: "Ea a fost la nunta noastră"

'Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!

Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp). Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine, vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta', a povestit Carmen de la Sălciua.

Artista a mai povestit că fostul ei soț era un bărbat curtat și atrăgea atenția tuturor femeilor din jurul lui. Carmen de la Sălciua a dat de înțeles că artistul Culiță Sterp chiar răspundea uneori avansurilor primite din partea domnișoarelor.

'Și atunci când mergeam la evenimente el era un bărbat curtat, care atrage atenția, doar că ceea ce ne-a separat pe noi probabil este faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa, adică… Subiectul divorțului și al mariajului nostru este un subiect închis de mult timp. M-a făcut să am anumite blocaje pentru că să treci printr-un divorț e un lucru destul de greu. Eu am crezut că va fi simplu, am crezut că va fi o despărțire oarecare, însă nu a fost așa, pentru că probabil am iubit, ca oricare altă femeie. Mi-am dorit o căsnicie, dar lucrurile nu au stat așa și viața merge mai departe. Întotdeauna am avut abilitatea să mă ridic și să merg mai departe', a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de părinții ei

Citește și: Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: „Încă era căsătorit”

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri neașteptate despre actuala iubită a lui Culiță Sterp: 'A fost la nunta noastră'

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: „Îi doresc să…”

Ce spune Carmen de la Sălciua despre Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți, însă divorțul a fost iminent. Artista a vorbit despre fostul ei soț și are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Concurentul de la Survivor România este într-o relație serioasă cu Daniela Iliescu și urmează să devină tată pentru prima dată.

'Nu aș schimba nimic, este un om pe care l-am iubit. Tot ce am făcut, am făcut pentru el și cu el din suflet și nu aș schimba nimic. Mi-a fost alături în fiecare moment, și când eram foarte fericită și când eram foarte supărată.

A fost atât de intens tot ce am trăit, încât părea că este o telenovelă turcească care nu mai are final. Nu am regizat nimic, tot ce am simțit am adus în fața oamenilor. Au existat și momente de ceartă, a existat divoțul, a existat o împăcare. La nunta Ileneli ne împăcasem și probabil nu eram atât de sigură pe împăcare și din cauza asta părea că sunt îndoilenică în ceea ce privește evoluția noastră ca și cuplu.

El are foarte multe calități, nu calitățile ne-au despărțit, ci anumite defecte pe care le știe toată lumea. E un om bun la suflet, însă pot să spun că în relația noastră nu cred că a dat tot ce se putea și cred că am iubit mai mult decât a făcut-o el, ceea nu este deloc o rușine pentru mine. Sunt femeie și îmi asum foarte mult treaba asta', a mărturisit fosta soție a lui Culiță Sterp.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter